Selam kızlar,bir yıla yakın bir suredir goğus ameliyatım konusunda doktor araştırmalarım devam ediyordu ve bugun telefonla yaptıgım goruşme sonucu Konya'da Dr. Hakan Cepni .ye ameliyatımı olmaya karar verdim ve 23 Mayıs'a gun aldım. Ben Erzurum da oturuyorum ve tatil icin 10 gunluğune Antalya'ya gidip bu arada da operasyonumu gercekleştirmeyi duşunduk. 24 yasında bir cocuk annesiyim. Boyum 1.60 kilom 49. Minyon tipli biriyim ama buna ragmen full C veya kucuk D bedene sahip olmak istiyorum ve doktorumda bu konuda elinden geleni yapıp koyabileceği en buyuk silikonu yerlestirecegini soyledi. Benim aklimdaki rakam 350-400 cc goğus dokum azda olsa var.
Ameliyat gunum yaklaştıkca heyecan artıyor

uzun bir yolculukla Konya'ya gideceğim icin yanıma almam gereken vede dikkat etmem gereken seyler hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Yarın minik goğuslerimle albume bikac resim koyarım fikirlerinizide merak ediyorum hani

)) bu arada mentor marka high profil protez koymayı duşunduğunu soyledi doktorum. .Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,onerilerinizi ve en onemlisi dualarınızı eksik etmeyin lutfen.Hepinizi cok seviyorum.İyiki varsınız...