Drenler ne zaman cıkartılır?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Drenler ne zaman cıkartılır?
-
14-09-2022, 07:27:47EDIT: 7. Gun drenler alınmak icin acıldı. Asimetri yok cok şukur, acı da drenden kaynaklıymıs herhangi bir sızı acı yok ——-Merhabalar arkadaşlar. Bazı doktorlar bildiğiniz uzere meme buyutme ameliyatı sonrası vakumlu dren kullanıyor. Benim 5. Gunum kas ustu konuldu. Normalde bu gun drenler cıkartılacaktı ama kanama devam ettiği icin (renk gayet ilk bastaki gibi ve baya kanıyor) alınmadılar. 2 gun sonraya ertelendi. Doktor kesilir dedi ama iki gunde kesileceğini hic sanmıyorum şırıl şırıl ayrıca kanamayı yavaşlatmak adına da iğne yaptılar. Her neyse oğrenmek istediğim şu sizlerin drenleri ne kadar kaldı? 7 gun ya da daha fazla kalan var mı? Goğusumu+ucunu cok net hissedebiliyorum silikonlardan bir rahatsızlık duymuyorum, sadece dikişlerimde cok kaşıntı var ve hareket edince acıyorlar. Doktor drenler alınana kadar yine dik yatmamı oturmamı tavsiye etti yani uyku yine haram
zaten anestezi sonrası cok yoğun gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bu surecin boyle olacağını bilseydim gercekten adım atmazdım bir benim mi boyle zor geciyor anlamadım.