Oncelikle herkese cok gecmiş olsun. 2018 yılı Eylul ayında 3. evre meme kanseri tanısı aldım ve akabinde kemoterapi ve mastektomi ile radyoterapi ile tedavim tamamlandı. Ancak meme ameliyatı ile sağ goğsumun tamamı alınmıştı. Bizler icin her ne kadar meme hayati bir organ olmasa da kadınlığın sembollerinden biri olduğu icin tek meme ile hayata devam etmek benim icin cok zor oldu. Hastalığın etkilemediği kadar cok etkilendim tek goğusle yaşamaktan ve sac/ kirpiklerimin dokulmesinden. Hatta memenin tamamı alınıp radyoterapi gorduğum icin bir estetik mudahalenin yapılabileceğini hic sanmıyordum. Ta ki 2020 Şubat ayına kadar kaderime razı gelmiştim ama bu tarihte Dr. Ozgur Hurkal hocamla tanıştım bana cok sade ve anlaşılır bir dille sureci anlattı.araya pandemi girdiği icin ameliyatım Kasım 2020ye kaldı. Bu arada birkac hekimle daha goruştuğumde bu ameliyatın cok zor olduğunu,her hekimin yapamayacağını soyleyip bu işi en iyi yapanlardan birine yonlendirelim deyip hep Dr Ozgur Hurkal in ismini verdiler; iyi ki de verdiler. 26 Kasım 2020 de cok başarılı bir operasyonla karın bolgemden alınan doku meme bolgesine transfer edildi. Hem ameliyat oncesi hem hastane surecinde-gece gunduz- hem de sonrasında cok rahatlatıcı ve ilgili bir hekim olarak beni ve ailemi cok rahatlattı. Eğer benim gibi tum memesi alınmış bir hasta iseniz ya da bir yakınınız tanıdığınız varsa gozunuz kapalı kendinizi Dr Ozgur Hurkal hocama teslim edin ve muthiş sonuclar almaya hazır olun. Ankara'da muhteşem bir hekim tekrar buradan da kendisine teşekkurlerimi sunarım.