Meme buyutme ameliyati arifesindeyim. Cesitli hastane ve kliniklerle goruştum. Hala goruşme randevularim var ve olmakta kesin kararlıyım. Fakat araştırma yaparken karşıma meme implant hastalığı diye birsey cıktı. Vucuda yabancı bir madde girdiği icin bağışıklık sistemimiz once onunla savaşıyormuş. Sonrasinda savaşmayı bırakıyormuş ancak vucutla ceşitli semptomlar gelisiyormus. Yorgunluk, sac dokulmesi regl duzensizligi vs. gibi bircok sey. Bu hemen olduğu gibi 7. 8. yılda da olabiliyormuş. Bunu yaşayan onlarca insan ve ornek var. Silikonlari cıkardıkları zaman normale donmuşler. Sanırım tibbi olarak adı konulamamis henuz. Estetik doktorları ve silikonlari uruten firmalar boyle bir durumun olmadığını soyluyorlarmış dogal olarak....gelisen semptomlarin başka birseyle alakasi olduğunu belirtiyorlarmış. Bazi marka silikonlardan olduğunu soyleyende var. Kisiye gore değiştiğini vucudun bağışıklı sistemiyle alakali olduğunu soyleyende.. birinde gorulebilirken bi Şimdi aklımda bir suru soru oluştu. Yıllardır bu zamanı bekliyordum ve istekliyim. Goğuslerim kucuk ve bu gercekten beni cok etkiliyor. Ama ne yapacağımı bilemiyorum.