Merhaba herkese ben forumda yeniyim ve paylaşımlarınız icin şimdiden sabırsızlanıyorum cunku ben 23 yaşında daha cok genc birisiyim ancak Kilo alıp vermekten memelerimin şekli bozuldu onceden buyuk dolgundu tam dik değildi elbette ancak idare ediyordum ağır da olsa. Şu anda cok fazla sarktı artık ucları aşağıya bakıyor gorduğumde kendimden tiksiniyorum ve boyun fıtığı olmak uzereyim doktor da uyardı.. Ancak kimse bir rapor belge vermek istemedi hastaneye yıkamak icin. Ben de unv gittim, onlar da olmaz ilerde bebeğine sut veremezsin gibi hukum koydular sanki benim bedenim değilmişcesine. Zaten aldığım kilolar başıma dert oldu bir de psikolojimi bozdular ben de antalya da cok iyi olduğunu duyduğum ozel muayenehane olan başka bir doktor buldum anlaştık bu ayın sonunda ameliyat edeceğim dedi ancak sorun şu ki zayıflamamı istemişti en az 8-10 Kilo.. Ben stresten sadece 3,5 Kilo verebildim ve hala vermem gereken 20-25 kg var toplamda... Ameliyat olan arkadaşlara sormak istiyorum ben dayanamıyorum ağrılara goruntusune, duğunum yakın, sonra ameliyat olmam cok zor, şimdi oldum oldum yoksa birkac yıl sonra olabileceğim. Sonrasında kilo vermek ciddi anlamda sorun yaratır mı birisi akıl verebilir mi ameliyata cok hazır hissediyorum ama sonrasından cok korkuyorum cok fazla şekli bozulursa eski haline donerse diye