Merhaba arkadaşlar doktor konusunda uzun araştırmalarım sonucu meme buyutme ameliyatı oldum .bu konuda sorularınız varsa yardımcı olabilirim. Aklınıza şu gelmesin Bulent tekerekoğlunun asistanımı bu diye valla ne yapan soyleyeyim ben bi doktoru cok oven biri oldumu kesin Asistanı diyordum ben gercekten cok cok araştırdım cok yoruldum icim kimseye sinmedi cok yuksek fiyatlar samimiyetsiz bilgiler fiyat veremeyiz edemeyiz izin al zaman ayır git fiyat 25000tl diğerine git 17000 tl bi diğeride 20.000 tl diyince valla vazgececektim serenay Sarıkaya Bile silikonlarını değiştirdi bu sene odediği ucret 12.000 tl doktorunun adını bilmiyorum ama instagramda okudum 12.000 TL ’ye oldum demişti. Bu kız neden 25000 lere gitmedi kat kat hepimizden Emin ’im geliri yuksek. En sonunda dr Bulent tekerekoğlunu duydum meme protez ameliyatlarında rekor sayı kırıyormuş inst yazdım fiyat bilgisi en son iş ama biz hastalar icin aslında en baş iş diye hemen asistanını yonlendirdi 11000-13000 arası diye bilgi aldım muayene sonucu da 11000 TL ’ye anlaştık hemen o gun karar verdim gunu kararlaştırdık zaten gidin goruşun ne demek istediğimi anlarsınız işinin ehli ve hastalarına cok değer veriyor asistanlar zaten surekli ameliyat gunune ve sonrasında sizinle irt kuruyor hastaneye geliyorsunuz Bulent beyin hastasıyım dediğiniz gibi etrafınızda donuyorlar cok ilgili bir hastaneyle calışıyor zaten bide guzel halicte denize sıfır ağaclık bir yer tertemiz asistanlar tabi bu arada hala Benimle ilgileniyorlar