Oncelikle herkese merhaba, ben tam 1 ay once meme buyutme ameliyatı oldum. Gerek ameliyat oncesi, gerek sonrası bu sitede yazılanlar bana cok yardımcı oldu. Herkesin yardımlaşması cidden harika. Benim sorunum 2 gun once başladı. Kas altı ameliyat olmama rağmen cok ağrılı bir surec yaşamadım ve her şey yolunda gidiyordu. Burada okuduklarımda da genelde 1 ay sonrası herkesn ağrısı bitmiş oluyordu ama benim tam tersi oldu. Durup dururken sağ goğsumdeki meme altındaki dikişime sancı girmeye başladı. Sanki bıcakla kesiyorlar. Dayanılacak gibi değil. Herhangi bir ters hareketim yok ya da ağır da kaldırmıyorum. Birden oluyor. Kıpırdayamıyorum bile. Ağrı kesici, kas gevşetici alınca 1 saate geciyor. Doktorum da baktı. Dikişlerin erimesiyle icten bi tepki veriyor olabilir gecer dedi ama ben daha kac gun boyle sancı cekicem merak ediyorum. Butun konu başlıklarına baktım ama bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Sırf bu yuzden uye oldum. Benim gibi boyle bi acı ceken oldu mu acaba? Şimdiden teşekkurler