Merhabalar herkese, uzun zamandır araştırdığım ve planladığım meme buyutme ameliyatım dun gercekleşti. Bu surecte buradan oldukca bilgi toplamıştım ben de deneyimimi aktararak yardımcı olmak istiyorum.
Oncelikle doktor araştırma aşamasında oldukca kafam karıştı 3 aylık bir araştırmanın ardından ilk goruştuğum doktorda karar kıldım. Doktorum Sedat Baş, ameliyatı Ozel Goztepe Hastanesi ’nde oldum, 3,5-4 saat surdu, Mentor marka 300 CC high profil silikon dual plan olarak yerleştirildi. Bir gece hastanede kaldım doktor ve hemşireler cok ilgiliydi sabaha kadar ağrı kesici serum verdiler, hemen hemen hic ağrım olmadı diyebilirim, sırt ustu yatmaK rahatsızlık verdi sadece. Sabah drenler alınırken acı hissettim, onun dışında aşırı hissizlik mevcut, sadece goğus kafesimde bir ağırlık taşıyormuşum gibi hareketlerimi kısıtlayıp yavaşlatıyor. Şu an odem de olduğundan aşırı buyuk geliyorlar gozumu umarım bu şekilde kalmazlar cunku istediğim boyut bu değildi.
Hasteneden bugun oğle saatlerinde cıktım, gayet normal bir gun geciriyorum, kuafore gittim, yuruyuşe cıktım, evde surekli hareket halindeydim, şimdilik beklemediğim kadar rahat geciyor.
Meme Buyutme Ameliyatım Dr Sedat Baş
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Meme Buyutme Ameliyatım Dr Sedat Baş