1. Fiyat : Ozellikle nişantaşında ikame eden doktorlar isim yapmış halk tabiriyle, zaten 4500 eurodan acıyorlar kapıyı. Butcem max 30 herşey dahil olmalı. ha bir de coğu yer muayene ucreti alıyor 200-300 TL en duşuğu. Ne alaka anlamadım, ucuz bir ameliyat olsa neyse ama pahalı. Hastayı kazanmak adına ucretsiz olmalı bence.
2. Protez markası: Bir cok marka araştırdım en kafama yatan protez markası "Mentor" oldu. Bunda kendi beynimle anlaştım

3. Hastane vs. estetik merkezi kliniği. Beni duşunduren şey fiyatı TL verip 20-30 bin bandında olan yerler var fakat hastanede değil kendi estetik merkezinde, polikliniğinde (diş hastaneleri benzeri binaları olan) yapıyorlar. Bu beni duşunduruyor biraz cekindirdi. Aslında doktor ozgecmişine bakıyorum iyi bir Universite mezunu Plastik Cerrahi bolumu olarak vs. ama yine de bir hastane guveni vermiyor. Hastane ismi vermek istemiyorum ozel buyuk hastanelerden biriyle haftaya bir randevu ayarlamaya calışıyorum hem fiyat oğreneceğim hem de surec hakkında sorularım var bunları oğreneceğim. Mesela buraya girdiğimde bazı hastalara diren takıldığını bazılarına ise hic takılmadığını oğrendim. on goruşme telefonda yaptığım bazı yerler hic bahsetmedi ama belki asistanlarıyla konuşulduğu icin atlanıyordur bu akla gelecek bir şey değil belkide.
4. İlgili bir Doktor : bu zaten en buyuk skandal. Cunku hic birini tanımıyorum. Kız kardeşim burnunu yine ismini vermek istemediğim Nişantaşında cok unlu bir estetik doktoruna yaptırdı. İyi hoş guzel ozel hastanede ameliyat falan da bildiğin konuşmadı bile adam akıllı kızla. Sanki devlet hastanesinde zorla kendisine baktırmaya calışıyormuş gibi bir ton para verip ilgisiz kaldı. Muhtemelen doktorun zaten hasta kaygısı yok parayı veren geliyor ve zamanını konuşarak tuketmiyor. Fazla insan dışı hareket. Bana hem işinde iyi, uzman hem de insan gibi insan olup hastasıyla iyi ilişki kurup her kafasındaki soruyu giderip yardımını desteğini esirgemeyecek bir doktor tavsiyesi lazım.
Dediğim gibi şuan doktor araştırmasındayım ilk etapta, protez markası onemli benim icin sonradan sorun olmaması icin bunu da kafamda belirledim. sonraki etap artık doktoru secip ameliyat gunu almak. Tabi bu arada fahiş fiyat vermeyen bir yer de olmalı. Hepsini birlikte bulabilecek miyim bakalım Deli manyak oldum araştırma yapmaktan He bir de arkadaşlar tum surecimi yazacağım sizlere inşallah.