Bu konuyu acıyorum cunku eminim ameliyat olmadan cok fazla doktor araştıran arkadaşlar var. Olumlular kadar yaşanan kotu tecrubeleride paylaşmak lazım
Goguslerimde daha once Silikonlardan birinin deforme olması yuzunden goguslerimde asimetri oluşmuştu bu yuzden yanında bir arkadaşımın calıştığı Ferruh Bingule arkadaşımın tavsiyesi ile başvurdum.
Kendisi beni muayene etti muayanede goguslerimdeki protezin değiştirilmesi gerektiğini ve asimetrinin gogus toplama ameliyatıyla duzeltileceğini soyledi. Bu arada ben sırtımda oluşan simit goruntusunden ve bacak iclerimdeki sarkmadanda şikayetciydim onlarıda germe ameliyatı toplayabilceğini soyledi.
Kendisiyle ilk once germe ameliyatlarını daha sınrada gogus ameliyatlarını olmak icin 30 bin tlye anlaştım . Ocak 2019 de germe ameliyatlarımı şubat 2019 gogus ameliyatımı oldum
Germe ameliyatımdan sonra iki parmak kalınlıgında ic camasırımın bir karış ustunde duran asla saklanmayan bir izim oldu bu arada gogsumdeki ağrılar cok şiddetlendiği ve zaten ameliyatlı oldugumdan doktor doktor gezemediğim icin gogus ameliyatınıda şubat 2019 da kendisine oldum
Ameliyat sonrası Goguslerimde asırı bir asimetri vardı ama ferruh bingul duzeleceğini oyuracağını soyledi. Goguslerim duzelmedi
kendisiyle irtibata gectim ikinci ucretsiz bir ameliyatla goguslerimi duzeltmeyi germe ameliyatındaki asla gizlenmeyen korkunc dikişlerimi duzeltmeyi onerdi. Edremitten kalkıp ankaraya gittim ama ofise girince işler değiltir benden 4500 tl para istendi.
O ara boşanma durumunda olduğum icin maddi sıkıntıdaydım ve hazırlıksızdım anjaraya kadar gelmisim ve bana odeyemezsen geri git deniyor. Saatlerce ağladım ofiste. En sonunda 1250 tlye amelşyatı kabul etti.
Aralık 2019 da revizyon ameliyatına girdim goguslerimde amelşyat sonrası asimetri devam ediyordu gogsume bir yağ dokusu eklenmişti. Ferruh bey yağ dokusunun erşyceğini asimetrinin oturacagını silikonun aşağıya inip memelerimin simetrik olacağını soyledi. Ama duzelmedi
Ferruh bingulle iletişime gectim resimlerimi gonderdim ve duzelmediğini benim surekli ankaraya edremitten kalkıp gitmemin benim icin cok kulfetli oldugunu . Gecen yaptığı revizyondan da oara şstediğinş hatırlatarak konusdum. Bana hakaret etmekden asla cekinmedi goguslerimin yapısının asİmetrik olduğundan ameliyatla duzelmiycepinden koyduğu yağ dokusunu cıkartırsa dahada kotu olacagından konusdu.
İşin dava boyutuna gittiğini farkedincede daha ılımlı konusmaya gel ucretsiz ameliyat ederiz toplarız duzeltiriz Demeye basladı.
Benim kendisine olan guvenim bittiği icin baska bir doktor arayısındayım. Buraya resim eklemem uygunmu bilmiyorum ama yum belgeler elimde mevcut resimlerimide eklemek ist
Bu arada boşanmam sonrasında tamamlandı ve ozel hayatımdada yeni bir ilişkiye başladım. Ama goguslerimdeki cirkinlik duzelmeme Ve durekli yeniden bir ameliyat olma durumum ozel hayatımıda mahvetti

hic birşey instagramdan gosterdikleri gibi harika değil bir cok benim gibi hakkını hukuken arayan insan var . Bir gogus ameliyatında iki gogsun simetrisi belki milim milim farklı olabilir ama benimki hem şeklen hem buyukluk hemde meme uclarında anormal farklı mayo giydiğinde bile ucları asimetrik duruyor o derece.