Kızlar hep birlikte memelerimizi buyutelim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kızlar hep birlikte memelerimizi buyutelim
-
14-09-2022, 07:14:10Evet kızlar konumuz malum. Bir coğumuzun muzdarip olduğu şu kucuk memeler. Uzun zamandır forumdaki tum meme buyutme yazılarını okudum yıllardır internette araştırma yapıyorum fakat hicbir yontem aklıma yatmadı ve icime sinmedi. En son hepinizin muhtemelen duyduğu İbrahim saracoğlunun kurunu denemeye karar verdim. Birkac ay once başladım bu kure. (İceriğini bilmeyenler olursa detaylı anlatırım). 1. ay şerbetci otunu demleyip ictim 2. Ay ise hayıt tohumunun cayını ictim. Kure başlamadan once meme olcum 86 cm idi 2 ay sonunda 91 cm oldu. Tabi bu sure de kilo da aldım onun da illaki etkisi vardır fakat kurun etkisi daha buyuk. Neyse 2 ayın sonunda sınavlarımdan şimdi de ramazandan dolayı devam etmedim ama tekrar başlamayı duşunuyorum. Belki boyle yazınca size hayal gibi geliyo ama bizzat deneyimledim bunları. Benim gibi bu durumu kafasına takan kızlara yardımcı olmak icin foruma kayıt olup bu konuyu actım. Benim memelerim erkek gibi olmasa da baya kucuktu ama eskiye gore dolgunlaştı tabi hala kucuk oyle goz dolduran bir buyukluğe sahip değil. Başlamak isteyen varsa birlikte başlayalım birbirimizi motive edelim. Hayalimizdeki buyuk dolgun goğuslere kavuşalım artıııkkkk