27 Ocak yani dun meme buyutme yapıldı.su an hastaneden yazıyorum.sabahin besi 350 CC motiva ergonomiks takılmış.325 konuşmuştuk aslında.1 58 boy 52 kilohisar Continental Umraniye de oldum.dr elif eren Aydın'a.
Her şey birden oldu hadtane ve personelden de Dr. Hn dan da memnunum ama şu ana kadarbiraz yukarıdaki ve henuz gormedim sonucu umarım mutlu olurum.
3 bayan doktora gittim.birisi Leyla ervas Nişantaşı.biri Ataşehir eser hn. Leyla hn. Cok tatlı cok guzel muayene etti ve elif hn ile aynı urunu aynı olcuyu soyled.
Gozlemlerim:
İcinize sinen doktor olmalı.2. Dr Eser hn.bana goğus ucu ve kas ustu demişti ve belli olabilir yağ dokunuz az dedi.diger 2 Side oyle dedi ve bu sebepten kas altı dual yaparız diye acıkladı. Bu arda muayene ucreti sadece eser hn aldı ve sorularıma da o kadar net cevap alamadım.oysa nette cok yorum okudum onla ilgili ama belki bana oyle denk geldi.ben kendi tecrubemi aktarıyorum.
Hastane evinize yakın olmalı.ben o sebepten de Anadolu'yu sectim.
Hastane tam teşekkullu olmalı.
Aynı teknik icin farklı fiyat odemeye gerek yok.yani semt farkı.
Yapila yorumlar ve goğus modelleri kimseyi bağlamıyor.
En son karar ameliyat ta alınıyor kesilince kas sertliği,doku durumu o zaman net goruluyor.
Ben 3 doğum yapmış emzirmesini 6 ay once tamamlamış annneyim.gosterdigim gorsellerde ban benzediğini duşunduğum goğusler buyukluk olarak aynıydı ama duruş meme başı yonu goğus ayrikligi farklıydı Dr soyleyince fark ettim.
Ne istediğinizi anlatabilmek cok onemli gorselle gidebilirsiniz.sunu kesin istemiyorum şunu cok beğendim ...gibiben ifade edebildiğini duşundum.sknucu gorunce anlayacağım bunu
Cok okuyup araştırdım.merak ettiklerinizi tahmin ettiğim icin detaylı yazdım.
Fiyat verebilirim de 17. Bin belirteyim Leyla hn.su an muayene ucreti almıyor ama ay sonundan sonra alacağız demişti asistanı.
Elif hn.atasehirde cok daha mutevazi bir muayenehanesi var.nisantasi cok daha sasaliydi