slm kızlar))12 gun once meme ucu kesisiyle kasaltı 290 cc modarete protez taktırdım.Boyum 174 cm kilom 56-58 arası değişiyor. sağ goğsum yerine oturdu ve odemi indi ve gozume kucuk geliyor.sizce silikon buyukluğu goğusun genişliği ilemi yoksa boy ve kiloylamı alakalı.işin ilginc yanı ben ameliyat olmadan bir gun once doktorumun muaynanesinde bir hastasıyla karşılaştım,kiz benden daha kısa ve zayıf gibiydi, ona 310 cc takılmış,doktoruma o benden daha kısa ve zayıf ona 310 cc takmışsınız onunkiler kucuk geldi gozume.o benden daha kısa ve zayıf olmasına rağmen bana en fazla 300 cc olur demiştiniz ama benim gozume 310 cc bile kucuk geldi dedim,hayır o senden daha yapılı dedi,ama ben kendi gozlerimle gordum kız benden kesinlikle daha minyondu.cunku ben uzun boylu biriyim ve cokta zayıf sayılmam.valla bu silikonların buyukluğunu neye gore belirliyorlar anlamadım.sizlerin boy ve kilosu nasıl ve takılan protezin buyukluğu nedir.Bir de protez buyukluğu neye gore belirleniyor, ben anlayamadım::1no2:Fikirlerinizi bekliyorum......