Oncelikle herkese merhaba meme dikleştirme ve protez ameliyat surecimi ameliyatı olmak isteyenlere fayda sağlayabileceği acısından anlatmak istedim. 11.05.2021 tarihinde ameliyat olmak icin gun aldım saat 7 gibi hastaneye gittim ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra saat 2 gibi ameliyata alındım 5 gibi cıktım benim ameliyatım yaklaşık uc saat surdu cıktığımda narkozun etkisi ile pek birşey anlamadım ama ilk 3 saat ağrım oldu sonrasında ağrı kesicilerle kontrol altına alınıp minimuma indi bugun ameliyat olalı tam 24 saat oluyor saat 12 gibi taburcu oldum kız kardeşi refakatcı kaldı olmayı duşunen varsa refakatcı şart arkadaşlar tek başına hareket kabiliyetiniz sıfır ozellikle yataktan kalkışlarda bayağı zorlanabiliyorsunuz şu an hala zor kalkıyorum Birde surekli sırt ustu yattığınız icin ağırlık sırtınızda oluyor kucuk adımlarla yurumekte sıkıntı yok ama benim doktorum cok hareketi onermedi onun dışında diren konusuna glince oyle dayanılmıyacak bir ağrı değilde tuhaf bir his yaşıyorsunuz onun haricinde muthiş bir gerginlik ve yuk taşıyorsunuz o goğusler baskı yapıyor bna dikleştirme ve 245 cc takıldı olmayı duşunen arkadaşlar istediklerini sorabilirler....