merhaba arkadaşlar kendimden bahsedeyim 170 boyunda ortalama 50kg civarındayım goğuslerim kucuk olduğu icin surekli goğus yaptırmak istiyordum araştırmalara başladım ama ameliyatta istemiyordum silikon da istemiyordum sonra aquafiling diye bir dolgu maddesi keşfettim internetten araştırdım yaptıran yorumlarını okudum okuduğum yorumlar hep yurtdışında yapılmış işlemlerdi turkiye de bunu yapan bir profesor buldum birkac goruşme muayene sonrası işlemi yaptırmaya karar verdim kendisi surekli bu işlemi uyguladığını ve oncesi sonrası fotoğrafları gosterdi 50 dk suren sedasyon yontemiyle uyutularak yapılacak bir işlemdi fiyatıda normal goğus silikon ameliyatlarının iki katıydı toplamda 400 ml dolgu enjekte edilip biraz daha buyuk goğuslere sahip olacaktım bu işlemi neden istediğimde amacımda dudak dolgusu gibi işlem uygulandıktan sonra kalıcılığı maksimum 10 yıla kadar kalıp yavas yavas vucuttan atılan bir madde olması ve vucuda zararsız bir madde olması ve bunu da prof bir doktor tarafından onaylanıyor olması neyse işleme geleyim gayet guzel işlemi yaptırdım 15dk uzandım ve hayatıma devam ettim korse tarzı bir sutyenle gezmemi soyleyerek birde 100dolara sutyeni sattı bana neyse 2hafta tam oturması icin onla gezdim sonuc muhteşem tam istediğim gogusler ama amaaaa tam tamına 3ay kadar sonra kuculduğunu hissettim ve tekrar muayeneye gittim hayır aynı sen yanılıyorsun dedi zman gecti artık 7 yada 8 ay olmuştu artık gozle gorulur kuculme oldu ve senin bunyen bunu eritiyorsa ben napabilirim dedi biri kucuk biri biraz daha buyuk gogusle gezmeye başladım ekletmeye kalksam sadece 100ml icin 1000dolar ilac parası istedi ki 100ml yetmezdi dolgu icin en az 200ml olması gerektiğini ve yine ameliyathane ve doktor ucretlerini ekliyeceğini soyledi ekletmedim suan 3yıl oluyor kalan dolgum aktı goğsumun altında bu maddeye bağlı bezeler oluştu asla sutyen dahi takamıyorum goruntusu iğrenc hastalıklı bir hal aldı doktor doktor geziyorum bu durumdan kurtulmak icin siz siz olun asla boyle bir şey yaptırmayın silikon yaptırmadığıma pişmanım hemde cok pişmanım ve profesor doktor falan diye guvenmeyin iyice araştırın doktor bile yaptığı işlemin arkasında durmadı prof dr cemal aygıt hakkımı helal etmiyorum kendisine ozguvenim gitti param gitti ve umursamazca tavırları işlemden sonra goruşme bile alamadım kendisinden siz siz olun dikkatli olun cok araştırdım dedim ama yanıldım ağlıyorum gordukce hoşcakalın