Meme protezi değişikliği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme protezi değişikliği
-
14-09-2022, 07:06:49Merhaba herkese. 41 yaşındayım ve bir cocuk emzirdim.Memelerim ici boş ve kucucuk hale geldiği icin 2 hafta once meme protezi ameliyatı oldum.Kas zarı altı(subfasyal) teknikle 350 cc mentor marka high profil yuvarlak protez takılmıştı.Bana ilk gunden bu yana cok buyuk gorunuyordu .Ama doktoruma da cok zayıf olduğum dahası benim mutsuz olduğumu gorduğu icin buyuk gorunmeye başladı. Bu arada goğuslerimin altlarında sertlikler oluştu.Sanki goğus kafesim memeleri taşıyamıyor gibi gerginlik ve huzursuzluk da cabası..Netice de doktorum hemen yarın da dahil olmak uzere benim kararıma gore onumuzdeki 2 hafta icinde 300cclik anatomik model ile ,şu an takılı olan protezi değiştimeyi onerdi. Operasyonun ustunden henuz 2 hafta gectiği icin cok kararsızım ama baştan itibaren benim de daha doğal ve kucuk bir meme istediğim olduğu icin değiştirmenin beni daha mutlu edeceğini de duşunuyorum. Lisede oğretmenim ve muhtemelen kapanma surecinden sonra sınavlar başlayacak diye de hemen olmakla 1 ay dolana kadar beklemek arasında kararsızım. Başına boyle bir şey gelen oldu mu? Karar vermek icin cok acele etmiş mi olurum,bu kadar kısa surede iki ameliyat tıbbi olarak da sorun yaratır mı gibi konularda kafam cok karışık. Doktoruma guveniyorum ve yine ona teslim olmaktan başka şansım yok ama deliricem kararsızlıktan.