Acmış olduğum konumun başlığına istinaden bu notu buraya da iliştirdim

Kızlar şuan buyuk hayal kırıklığı yasıyorum ..
Bugun 13.gunum..İstanbul ’dan ayrıldığım icin bulunduğum il de cok met edilen bi Prof.a ameliyatımı oldum.
Yaş 32..Ikı emzirme sonrası sonen goğuslerime silikon hayalıni tam 5 yıl bekledim ....Sandım ki işte protez takılacak oldu bitti sanki nasıl bi husran olabilirdi ki..
Meme dokum biraz vardı .Bi goğsumu kucuk oğlum daha az emdiği icin daha diri idi ama daha azdı dokusu sarkık değildi .Diğerinde daha cok dokum vardı ama o mememi daha cok emdiği icin sarkık ve boştu .Emzirme sonrası eşitlenir diyorlardı emzirme donemi bitikten sonra hic bi eşitlenme olmadı .Emzirme donemi bitikten sonra 4,5 ay bekledim ve sonra ameliyatımı oldum.
Doktor 350 cc yi zorlayacağım meme zarfın buyuk değil demişti.Oysa nasıl olurdu ki????Cok iyi sutum olmustu ve memelerim onlardan esnemişlerdi ki emzirme doneminde nerede ise her birinde litrelerce sutum vardı....Ogullarım iri iri cocuklardı cok guzel beslemiş hatta doktorlar mama mı kullanıyorsun diyorlardı ..Buyuk oğlumda koca koca memelerle 2 yıl gezdim sut dolu idi icleri .Velhasıl ameliyat sonrası hoca birine 325 diğerine 350 ancak sığdırabilmiş .
Mentor yuvarlak high profil jel purtuklu...Kas ustu..
İlk bi kac gun cok mutluydum tam istediğim gibi idi buyuklukleri lakin takıldıktan sonra da eşitsizlik de net orta da idi ...1 hafta once gercekle yuzleştim .Memeler de odem indikce normal meme kıvamına geldiler ;taş fuze memeler firar :/Sarkık olan meme koltuk altıma dogru bakıyor .Diğer meme daha iyi idi duruşu .Gogus aralıgımda da ayrılık var.Zamanla oturacak eşistsizliği demişti ama sanmıyorum eşitleyememiş biri daha buyuk bariz belli zamanla duzelecek olan neydi ki anlamış değilim .325 375 isabet olurdu eminim ama sozde yılların deneyimlisi ;koca Prof bunu hesap edememiş mi yani..
Oysa ne kadar onemli bi ameliyattı gecirdiğim ..Kendioe kızıyorum neden İstanbul a gitmedim diye .Cocukalrla zor olacak diye gozum yememişti .Bu arada burun ucu estetiği de oldum hoca gerek yok ciddi bi deformasyon soz konusu değil burnun iyi dedi ama nazal valv darlığı vardı kıkırdak ile destekleyecekti ;olmuşken burun ucuna da dokunsun istedim .Olmusum olmamışım cok belli değil sadece burnum biraz kısaltmıs zaten burun ust kemiğim guzeldi ..Sacma sapan bi dikiş var iki burun deliğimin arasında orantısız dikmiş belli ..
Oysa hep bugunu saymıştım .Dıseıdw desteklilere ihtiyacım olmayacaktı hatta tum sutyenlerimi cope atacak olmanın heyecanını yaşıyordum...
Evde sutyensiz giydiğim thsirttwn belirecekti fuze gibi dimdik kocaman goguslerim ...
Ben meme ameliyatımı buyuk bi husranla şimdilik rafa kaldırdım arkadaşlar ...İkinci bi ameliyat olacağım sanırım aoa yine de bi umit bekleyeceğim hani belki bi mucize ...En azından eşitlenir ...Belki meme ucları dumduz bakar ..Buyumeyeceği kesin ama artık..
Bence meme dokusu cok olsun az olsun 350 cc asagısı sacma bi rakam ,”sana olmaz daha buyuğu “diyen doktoru silin arkadaşlar sıklardan.Ve doktorunuzu cok iyi secin ;”Prof “unvanlarına aldanmayın ,derim.
Yaşamayın inşallah siz hayal kırıklığı...
Guncelleme!!!!
Kızlar merhaba

Konuma yorum yapılmamış pek bi zaten ama ben yine de bu konularla ilgili araştırma yapanları yanlış yonlendirmemek adına guncelleme eklemek istiyorum .
Goğuslerim şekli şemalı yerine oturmaya başladılar .”İstediğim ebatta olmamışlar “diyordum; ben cıplak halimle daha buyuk memelr hayal ettiğim icin hep;bi hayal kırıklığı yaşadım sanırım ama iyi ki daha buyuk olmamış diyorum suan ki ebadıtından memnum .Beni tatmin etti.Ancak dikleştirme ameliyatı olmadığım icin dimdik değiller yine de beğeniyorum bu halini cok doğal duruşları .Eşitsizlikleri buraya yazdığım gunden bu yana epey yol kat etmiş cok şukur

Omuzlarım geniş olduğu icin boyum kısa olmadığı icin bu ebatlar bende guzel durdu ama minyon bi profil icin hantal durabilir .Tabi ki kişinin kendi dokusu ve işlemin kas altı /ustu vs ayrıntıları da en onemli etkenler karar vermede .
3 Temmuz 2021 ..
Merhaba arkadaşlar .
Beğeni gelince actığım kokuya ne yazmışım diye donup bakmak istedim ..
Unutmuşum yazdıklarımı .
Konu acılış tarihi ve 2.guncelleme tarihi farklı.
Bu 3.guncel ..
Direkt giriş yapıyorum arkadaşlar, ozetle pişmanımmm.Kocaman kocaman hantal sarkık memeler.
1 sene icerisinde cıkarttırıp kuculteceğim .
36 beden kıyafete giremeyen koca koca memeler sarkık ve eşit degil .
Cok araştırıp boyutları deneyip doktorunuzu iyi secmek lazım.Cidden elimde olsa tamamen kurtulacağım ama sonmuş balon gibi deformasyon olacak cesaretim yok mecbur kuculttureceğim .
Buyuk meme hep bi hevesti nasıl anlamsız geliyor anlatamam .