Merhaba sevgili arkadaşlar severek takip ediyorum ilgili konuları ve bu forumda paylaşılanları ancak konu acma kısmını ilk kez kullanıyorum umuyorum faydalı şeyler cıkar buradan şimdiden vereceğiniz destek ve yardımlar icin teşekkur ederek konuya gecmek istiyorum.
2 cocuk annesiyim, aktif şekilde 2 cocuğumu da emzirdim.
Oğlumu 19 ay, kızımı 23 ay emzirdim. Emzirmeyi keseli şuan 4 ay oluyor ve meme buyutme operasyonu duşunuyorum cunku ilk doğumda ve emzirmede cok değildi ama 2. De goğuslerim sarkmaktan ziyade buhar oldu uctu sanki.
Sanıyordum ki sadece sarkma meydana geliyor. Zira ilk emzirmeyi sonlandırdıktan sonra sarkma oldu kuculme de oldu ama zaten normalde de cok buyuk bir goğus yapısına sahip olmamakla birlikte gene de iyi idi ancak artık psikolojik olarak kotu etkiliyor beni, sağlık acısından da sıkıntılar yaşamaya başladım dumduz olduğu icin sutyen batıyor, artık en kucuk ve tam dolgulu sutyeni bile dolduramaz oldum ve meme buyutme ameliyatları araştırdım. İstanbuldayım ve cok sayıda estetisyen olmasına karşın Bayadır araştırıyorum tek bir doktor ile goruştum şuana kadar ve aslında şikayete de rastlamadım diğerleri gibi hakkında hic ama biraz eski tarihlerde acılan ve cevaplanan konular olunca hali ile insan korkuyor ve yeni, yakın tarihlerde boyle bir operasyon yaptıran var mı bu doktora onu sormak istiyorum ben.
Prof Dr Fuat yuksel ile dun goruşme sağladım hatta fiyatı da makul gelince onda karar kıldım ameliyat gunu belirledik ilk gittiğim doktor olmasına rağmen, ancak gene de korku başladı birden iş ciddiye binince ve bu doktor hakkında taze bilgiye başvurma gereksinimi hissederek yazdım buraya sabırla okuyanlara şimdiden teşekkur ederim yardımcı olabilirseniz bana cok sevinirim olumlu olumsuz deneyim sahibi olan varmı bu konuda??
Prof Dr Fuat Yuksel e meme buyutme estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Prof Dr Fuat Yuksel e meme buyutme estetiği