hikayemi kısa ve oz bir şekilde anlatmak istiyorum cunku bi taraftan karasızım psikolojim boldu, bir taraftan bekle gor diyorum lutfen tecrubeli olan hemcinslerim yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var!!!

34 yaşındayım 1,55 boyum 58 kiloyum goguslerim ciddi oranda kucuktu 44 kilo idim biraz kilo alınca doku varmış birazda olsa ortaya bişeyler cıktı ama yine memnun olmadığım icin ve yıllardır hayalim oldugu icin gogus buyutme operasyonuna karar verdim doktoru buldum goruştum konuştum ortalama fikrimi sordu 400 cc olmasını istediğimi soyledim onunda yorumu gogus kafesin dar minyonsun cok abartı olur 360cc doğal duracağını belirttii ameliyat gunu geldi ameliyattan cıktım hocamın soylediği 360cc de buyuk gorundu 330cc taktım dedi şuan şişlikle tamam iyi gorunuyor ama odem gidince ne olacak nasıl olacak bilmiyorum benim hayalim 85-90 beden sutyen kullanmaktı, durup durup kendi kendime kurup sinirden ağlıyorum. lutfen bana bir fikir verebilirmisiniz cok fazla kuculurmu 330cc odemi inmiş hali 1,55 boyunda gogus kafesi dar minyon biri icin cok mu kucuk kalır hayallerim suya duşmuş gibi hissediyorum.