Evet sevgili hanımlar bende silikonlular kervanına katılmış bulunuyorum ... uzun suredir araştırıyordum , cok korkuyordum , goğus dokum olmadığı icin yapay goruntu olur diye cok korkuyordum,kafam inanılmaz karışıktı ......
Ama boşuna korkmuşum .
Doğru doktor , doğru silikon markası , ve doğru yontemle , bu sureci sorunsuz ağrısız sızısız gecirdim şukurler olsun ......
Kas ustu olmasını ozellikle istedim , Tamer Şakrak gibi kas ustune odaklı idealist bi doktor arıyordum ... benim kendi mantığımda kas ustu olmasını istiyordum . Normal bi insanında meme dokusu kas ustunde gelişir zaten.
Boyle estetik ameliyatlarında doktora guvenin cok onemli olduğunu gordum.. Ben senelerdir İstanbul ’da bircok doktorla goruştum ama kendimi teslim edecek kadar guvenemedim ... ama Tamer beyle ilk goruşmemde hemen ameliyat randevumu aldım ... Tamer hocam ameliyat gunu cizimlerimi yaptı . Cc ye birlikte karar verdik Motiva ergonomiks 400 cc takıldı .. ameliyattan uyanır uyanmaz hicbir ağrım olmadı . Diğer gun drenlerim cıktı evime gittim .... sadece 2 gun ensemden destekle kalktım .. aslında kendimde kalkabilirdim ama kendimi zorlamak istemedim . Goğus dokum hic yok ustten incecik bi deri . Altta 2cmlik bi cıkıntı. Ama elde ettiğim sonuc tam bi doğallık ... ustten boş olduğu icin kase konmuş , portakal konmuş gibi bi goruntu olur diye cok korkuyordum .. ama Motiva ergonomiksle boyle birşey olması mumkun değil ... doktorumda aynen boyle dedi .. Allah utandırmasın diyorum , hicbirimizi pişman etmesin ... Bir omur silikonlarımızla sağlıklı yaşayalım