Merhaba arkadaslar.10/10/2020 de bir cesaret karar verip ameliyatımı sonunda oldum.
Ben yanlızca sarkık,şekilsiz, dokusuz ve ucları kocaman goğuslere sahip olduğumu duşunurken,tubuler meme sahibi olduğumu ve tek basına protez ameliyatının yetmeyeceğini ayrıca dikleştirmenin de gerekli olduğunu goruşmelerim sonucunda oğrendim.Bu durum biraz kafamı karıştırdı cunku benim olculerime gore lolipop ya da t kesi yapılması gerekliydi.Aslına bakarsanız baska bolgelerimde de ameliyat izi olduğundan bari goğuslerim de olmasın duşuncesindeydim.Goruştuğum doktorlar meme başı kesisi ile bu ameliyatın imkansız olduğunu soylediler.Bir vesile ile ameliyatımı yapan doktoruma ulaştım.Başka ilde olduğu icin fotoğraflarımı gonderdim.Kendisi tubulerin zor olduğunu tecrube gerektiren bir işlem olduğunu ve meme ucundan bu ameliyatı yapabileceğini soyledi.Hemen o akşam ertesi gun icin ameliyata karar verdik.Ameliyattan sonra da 7 saatlik bir yolculuğu da goze almıştım.
Sabah hastanede gerekli testlerim yapıldı.Hatta hemoglobin değerim duşuk olduğundan ameliyatta kan da takıldı.Hicbirşey baştan savma olmadı.Doktorumun enerjisi zaten cok iyiydi ve guven veriyordu.Gerekli muayeneyi yaptı ve kas altı 300 ile 360 cc arası bir protez koyacağını dikleştirmeyi meme basından yapacağını anlattı.Ameliyat ekibi zaten insanı rahatlatan sevecen ve guzel yaklasınca baska bir ilde, refakatcisiz bir basıma ameliyata girdiğimi dahi unuttum.Uyandırdıklarında cok net ‘guzel oldu mu? ’diye sorduğumu hatırlıyorum

))) Ameliyattan once goğuslerimin alabileceği en yuksek silikonu koymasını rica etmiştim,360cc uygun olmuş.Odama alındığımda uzerimi giymeme yardımcı oldular ağrı kesicilerim yapıldı.2 saat kadar dinlendikten sonra ayaga kalkıp kantine inip birşeyler yiyebildim.Hatta o ara bir kacamak yapıp sigara da ictim.Keske yapmasaydım tabi mide bulantısı ve baş donmesi eşlik etti.İlk gun doğrulurken ağrı oluyor evet ama dayanılmayacak boyutta değil bence.2.gun cok daha rahattım.Amaliyat ertesi 7 saatlik bir yolculuğa gore oldukca kolaydı diyebilirim.Eve geldiğimde de yatıp dinlenmeyi tercih etmedim.Onceden de ameliyat deneyimim olduğundan sanki kalkarsam daha cabuk iyileşecek gibi hissediyorum.Bugun 4.gunum ve agrılar neredeyse gecti kuafore bile gidebildim.Evde kendi işlerimi yapabiliyorum.Goğuslerime gelince,sanırım bu kadarını ben bile hayal edemezdim.Nasıl daha once yaptırmamış,kendime eziyet etmişim bilmiyorum.Henuz odemliler ve tabi ki bir sure şekil acısından beklemek gerekli.Ancak şu hali bile bana yeter oyle mutluyum.Doktoruma gelince,eve dondukten sonra bana mesaj atıp yolculuğumun nasıl gectiğini sorması bile cok iyi hissettirdi.Ne zaman istersem soru sorabileceğimi de ekledi.Ameliyatımı Konya da oldum.Memnunum.Bu hesabımı yıllar once bu konuda sormak icin acmıştım aslında.Ama bana soru sormak isteyen olabilir diye konu acmak kısmet oldu.Elimden geldiğince sorularınızı yanıtlarım darısı isteyen tum arkadaslarımın basına.