Ozellikle meme ve burun estetiğindeki başarılı ameliyatları ile forumda ismi sıklıkla zikredilen, harika burunlar ve memeler yapan Dr. Omer EKİN nihayet yeniden Ankara'ya geldi

Bu guzel haberi sizlerle paylaşmak istedim zira bu konuyla ilgili olarak ozelden cok sayıda mesaj aldım

Bundan yaklaşık olarak dort ay once yine bu forumda yapılan yorumlardan hareketle doktor bey ile meme buyutme ameliyatı icin goruştum. Kendisine cok inanarak birkac gun icinde karar alıp ameliyat olmak uzere Ankara'dan Ordu'ya gittim. Oncesinde, beklentimi tam olarak ifade edebilmek icin beğendiğim meme gorsellerini de hazırladım. Meme dokum cok azdı ve kendisinden doğal bir gorunume kavuşma beklentim vardı. Elbette ki yine de cok tedirgindim ve korku icindeydim. Yeni gorunumumu kabullenmenin kolay olmayacağını duşundum hep. Bir de "Ya beğenmezsem?", "Ya cok buyuk olursa?", "Ya asimetrik olursa?", "Ya iz kalırsa?" vb. turlu sorular vardı aklımda. En cok da iz kalmasından korkuyordum acıkcası. Ama doktorum sağ olsun, kendisine guvenmemi ve en guzelini yapacağını soyledi. Kendimi onun yetenekli ellerine teslim ettim. Yetenekli diyorum cunku ameliyattan cıktıktan bir gun sonra sargılarım acıldığında inanılmaz guzel bir goruntuyle karşılaştım Muhteşem gorunuyorlardı! Ameliyat olmuş muyum olmamış mıyım kesinlikle belli değildi. Ne bir morluk ne bir leke ne de tuhaf bir durum vardı. Odemlerim olmasına rağmen buyukluğunu daha o an kanıksamıştım

Şu an dorduncu ayı geride bıraktım. Odemlerim zaten coktan gitti. Memelerimin şekli buyuk olcude oturdu ve izlerim neredeyse gorunmuyor. Birkac ay icinde tamamen kaybolur diye tahmin ediyorum. Henuz altı ayımı doldurmamışken bu kadar iyi bir noktaya ulaşacağımı acıkcası ummuyordum ama Omer EKİN'in estetik beğenisi ve yetenekli elleri birleşince sonucun bu kadar guzel olması sanırım kacınılmaz

İlerleyen zamanda kendisine bir de burun estetiği yaptırmayı duşunuyorum hatta

Yine aklınıza takılanlar olursa bu başlık altında daima sorularınızı yanıtlayabilirim. Sizlere yardımcı olmak beni mutlu eder. Her şey gonlunuzce olsun Sevgiler...