Ben forumda cok aktif değildim aslında ama şu 5 gundur burdan cıkmıyorum.
Meme ameliyatı surecindeyim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Estetik sektorunde dolgu firmasında calışıyorum bu sebeple sektor iletişimim yuksek uzun zamandır meme estetiği istiyordum hazır uzun bir tatil var hadi yaptırayım dedim ve ve başladım dr araştırmaya bu alanda calışmanın en buyuk avantajı sanırım doktor seciminde daha cok bilgi alabilmek oldu . Bağdat caddesinde Dr.Engin Selamioğlu ile uyum sağladık ve maltepe medicalparkta ameliyat oldum acıkcası doktorum ciddi deneyim sahibi cok sakin cok dingin birisi benim stres ve heyecanımı yonetmek konusunda bana cok iyi geldi bu yonu ayrıca işlem sonuclarını gorunce guvenim cok daha fazla arttı ve hızla karar verdim. İlk gittiğimde işlem detayları konuştuk ve Engin Bey bana ozel makine ile bedenimin resimlerini cekti 3 boyutlu hali ile bilgisayarda mentor 300 cc meme konulduğu zaman nasıl olur işlem icin secenekler sundu ameliyat sonrası olacak durumumu onceden gostererek beni ekstra heveslendirdi. iki gogusum eşit değildi onuda simulasyonda eşitlenebileceği oranı gorunce cok rahatladım ameliyattan sonra gozle ayrım yapılacak bir fark kalmayacağını duymak bana cok daha iyi geldi cunku buda ozguvenimi gercekten cok etkliyordu . Sonra ameliyat gunu gectiğimiz cuma hemen bayram oncesi ameliyat oldum .Sabah erken saatlerde hastanedeydim ameliyat oncesi Engin Bey cizimlerimi yaptı ve ameliyathaneye gectik anesteziden sonrasını cokta hatırlamıyorum İlk gun anestezi etkisiyle gecti cumartesi hastane cıkışı Engin Beyin kliniğine uğradım ameliyat dirensizdi cuma cıkabilirsin dedi ama ben garanticicumartesi cıktım klinikte muayene oldum sorunsuz eve geldim. Acıkcası ilk gun sorun oturup kalkmak yemek icmek herşeydi tuvalete gidince camaşırımı indiremiyordum . Bugun 4. Gun doldu goguslerim dunden beri aşırı sert ve odemli korsenin onu acılıyor o derece sanırım hava sıcaklığıda etkiliyor normalde 48 kiloyum ama şuan cok odemli vucudum belim dumduz hic oyuntu kalmadı reglim cok yakın bi kac gune oda olacak oda bir yuk bende durumlar boyle . Bugun ilk kez dışarı cıktım cok zorlandım sıcakta akşam yuruyuşu 3 gundur yapıyorum kısa mesafeli o daha iyi geliyor

Ameliyat kas altı oldum
GUNCELLEME
Bugun 8. Gunum Engin Beyin Kliniğine geldim ve kontrolum yapıldı hicbir problemim yok 8. Gun icin şunu soyleyebilirim herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum artık cok rahatım tek başıma duşumu aldım sacımı yaptım hazırlandım ve kliniğe geldim 20. Gunde dikişlerin uzerindeki bantlar icin gene geleceğim . Engin Bey korse konusundada artık biraz daha rahatlayabileceği soyledi ayrıca dun reglimde 5 gun gecikmeli olmasına rağmen oldu buda ameliyat stresi ile alakalıymış o konuda rahatlamama fayda sağladı

Şimdilik bende durumlar boyle 20. Gun tekrar guncelleme yapıcam