Merhaba,
İstemsiz hızlı kilo vermem sonucunda meme dokumu kaybetmiştim, sağlıklı kiloma geri donsem de eski dolgun ve şekilli memelerim artık yoktu, uzun sure cesaret edemediğimden bunu ertelesem de instagramda Omer Ekin hocamı buldum, yaptığı oncesi sonrası fotoğraflar cok başarılıydı ve hemen goruşme randevusu aldım. Enerjisi cok yuksek, genc yaşına rağmen Ankara ’da meme estetiği konusunda ikinci sırada yer alan başarılı bir doktor. 12 yıl kendini ikna edememiş ve sıfır meme ile yaşayan ben, bir hafta icinde ameliyat oldum. Bende kas altı 390cc damla protez kullanılıp sarkmış dokular alındı. Hastanede bir gece kalıp ertesi gun Omer hocanın guzel enerjisiyle evinize donuyorsunuz. İlk hafta ağrı sızı olsa da bunlar gun gectikce azalan bir ivmeyle kayboluyor, 1 ay sonunda ameliyat olduğunuzu unutuyorsunuz. Klişe olacak belki ama bu değişimi ertelediğim icin kendime kızıyorum, kimse icin değil kendi ic huzurunuz ve aynada kendinizi guzel gormek icin lutfen ertelemeyin. Omer Ekin hocanın İnstagram hesabına mutlaka bakın yaptığı calışmalar orda var ve kafanızdaki sorular icin lutfen sağdan soldan yanlış bilgi toplamadan, hocanın kendisiyle goruşme sağlayın, o size ve bedeninize uygun yanıtları verecek tek kişi.