Tarih : 23 MART 2018
Konu :Meme Kucultme ve Dikleştirme Ameliyatı yaptırmış kişi
Yer:İstanbul
Merhaba herkese ,
Bu ameliyatı olmadan once bu klubu takip etmeye başlamış ve insanların tecrubelerini okuyarak ameliyata karar vermemde etkili olmuştur. Bu klup soru işaretlerime yardımcı olduğu icin bende tecrubelerimi yazmak istedim.Umarım bende sizlere biraz olsun yardımcı olurum.
İstanbulda bu işi yapan cok kişi var kim ne kadar başarılı hala bilmiyorum. Bildiğim tek sey istanbulda 8000-15000 arası bu işlem yapılıyor. Devlet hastaneleri de 2500-3500 arası yapıyor.
Ama cidden takıntı ettiğiniz memenizi duzeltmek icin bıcak altına yatıyorsanız doktorunuzu iyi secmeniz lazım.
Ama ekonomik koşullar cercevesinde butcenize uyan doktoru bulmak istanbulda cidden zor.

Bende sizin gibi belki 1 yıldan fazla, iyi bir doktor ve iyi bir fiyat nerede bu işlemi yaptırabilirim diye cok araştırdım.
Nihayet buldum ve yaptırdım. Ben hastanede calışıyorum ona rağmen hangi doktor iyidir bulamadım uzun sure duşunun.
Bir arkadaşımın arkadaşı yaptırmış ve cok memnun kalmış yine aynı doktora medikalci bir bayan olmuş sadece bu iki bilgi ile doktorla goruşmeğe gittim. Sadece 10 dakika hızlıca konuştu ve benim isteğim uzerine benim istediğim gunde (4 gun sonra) ameliyat oldum.
Hastane: Ozel Aile Konak Hastanesi (Golcuk)
Doktor: Abdullah YILDIRIM
Ucret :6000
Ameliyat sonrası sutyen: 250 tl ( Doktor Medikaciyi arıyor o getiriyor.)
Dren : Takılmadı ( Genellikle takmıyormuş)
Dikişler: Alınmıyor. ( Cunku kendinden eriyen ip kullanıyor sanırım)
Pansuman : Yapmıyor. Gerek yok diyor
Hastane : Temiz / personel guler yuzlu
Ameliyat sonrası :1 Gece hastanede yatıyorsunuz. Ertesi gun taburcu. Ağrınız varsa kalabiliyorsunuz fiyata dahil yani. Taburcu sonrası recete yazıyor agrı kesici ve enfeksiyon onleyici. Krem vermiyor devlet zaten karşılamıyor. İz geciren kremler hasta almak isterse 100gr CONTRACTUBEX (68tl) Ya da muadili NOSKAR (53tl) (Noskar soğan esaslı olduğu icin ben cok beğenmedim ama cok para verdiğim icin kullanıyorum)

Doktor meme ameliyatını o kadar cok yapıyor ki hem kendine guveni tam hemde hic hastaya ihtiyacı yok. Ben burada yanlış anlaşılmasın onun reklamını yapmak icin değil, benim gibi ekonomisi duşuk olan arkadaşlara yardımcı olmak adına yazıyorum.
13 gun oldu ameliyat olalı. Silikon yok. Meme kuculdu ve Dikleşti. Henuz odemler inmedi. 3-4 Hafta icinde normale donuyor dedi. Şuan ki hali bile gayet iyi. (Eskiyi duşununce )

Memedeki iz: Meme ters T şeklinde meme ucuda dahil olmak uzere kesildi. 13 gun olmasına rağmen doktor cok harika dikiş yaptığı icin dikişlerim şimdiden kaybolmaya başladı. Ben bile bunu şokundayım.
Memenin ucundan altına inen cizgi bildiğin jilet kesiği gibi. Yanı hic dikiş izi yok.
Maşallah doktoruma cidden dikişimi harika yapmış.
Benim aynı yaşıt akrabam yaptırmıştı kızı yorgan diker gibi dikmiş ama ona rağmen 1 yıl sonra belli belirsizdi memesindeki izler. Onu duşunce benim memem 1 yıl sonra hic belli bile olmaz gibi geliyor.

Biraz faydam olduysa ne mutlu bana. İyi ki bu klup var iyi ki kadınız. İyi ki kadın dayanışması var. Herkese şimdiden gecmiş olsun.