Merhabalar ,

Meme buyutme ameliyatı oncesinde burada pek cok yorum okudum ve bu bana karar verme aşamasında baya yardımcı oldu. Benim birinci onceliğim doğal bir goruntu elde etmek ve beni anlayacak bir doktor bulmak kullanılacak proteze karar vermekti. Bu aşamada 5 farklı doktorla goruştum. kimileriyle cok kısa goruşmeler oldu bunlar ama beni en iyi dinleyen ve anladığını duşunduğum doktara karar verdim. Doğal bir goruntu istediğim icin kafamda damla protezle yola cıkmıştım ama damlanın daha sert bir formda oluşu rotasyon riski de kafamı biraz kurcaladı derken doktorum motiva ergonomix kullanmaya başladığını ve formundan cok memnun kaldığını belirtti. İstediğin doğal goruntuyu ergonomixle de yakalayabiliriz karar senin istersen mentor marka damla protez istersen motiva ergonomix uygulayabiliriz dedi. hem yumuşaklığı, hem rotasyon riski olmayışı , hem de yuzeyi icin daha yeni bir teknolojisi olduğun dşunduğum icin motiva ergonomixe karar verdim. Boyut olarak goruştuğum doktorlardan 255cc'den başlayarak 300cc'yi aşmayacak şekilde proteze karar verilebileceğine dair yorumlar aldım. 3 boyutlu goruntuleme yapan bir doktorun muayenesinde 255cc mentor markanın oluşturacağı goruntuyu cok beğendim , sonra başka bir doktor muayenesinde sutyen icine destek koyarak deneme yaptığımda 275 cc gozume buyuk geldi doktorun alışırsın demesine rağmen 255cc ye daha sıcak baktım belki de onyargılıyım bilmiyorum. Nihayetinde karar verdiğim doktor olculerime baktı ancak bir deneme yapmadı, yanıltıcı olabileceğini soyledi. Bana ben senin istediğin goruntuyu anladım sanakas altına 235cc, 255 cc civarında bir silikon takacağım ve buna ameliyat esnasında karar vereceğim goğus kafesinin buyukluğu silikon boyutunda onemli dedi. Aslında icimden gecen 255cc ama goruştuğum doktorlar arasında en cok bu doktora guvendim ve kendimi doktora bırakmış oldum. Cok heycanlıyım. Burdaki yorumlar bana cok yardımcı oldu, ameliyat sonrasında da merak eden olursa deneyimimi paylaşmak isterim. Şuan icin ameliyat sonrası ağrıdan biraz gozum korkuyor.