merhaba arkadaşlar uzun zamandır ceşitli başlıkları takip ediyordum bu forumda dayanışmanız mukemmel
Uzun yazacağım biraz ozur dilerim okuyanlara teşekkur ederim ama başına benimki gibi bi şey gelen varsa nolur icimi rahatlatsın, duzelicek desin
İsterdim ki buraya doktorumu ve meme ameliyatını ovecek şeyler yazayım... bir derdim var ’a mı acsaydım bilemedim ama cok kotuyum sanki amansız hastalığa yakalandığımı oğrendim coktum resmen....
Ben 22 yaşındayım 2 sene once tup mide ameliyatı olup 42 kilo verdim haliyle goğuslerimden geriye yumuşacık deri yığıntısı kaldı
158boyunda 50 kiloyum
28 martta meme estetiği oldum
375cc
allergan natrelle marka
high profile yuvarlak
Kas altı meme altından girildi ve Purtuklu yuzey...
OLMASINA RAĞMEN kapsul oluşumu başlamış
Boyle diyorum cunku kasaltı ve purtuklu olması kapsul oluşumunu en aza indiren etkenlermişmiş...
Ameliyatımdan beri evden cıkamadım ağrılardan, surekli doktoruma yazdım, aradım normal değilim erken muayene edin yardımcı olun dedim ama yok! Kadına ben oldum desem, normal normal olur oyle diyecekti sanki.
Velhasıl dun 2.hafta kontrolume gittim ve kadın memelerimi gorunce beti benzi attı bembeyaz kesti. Silikonlar takıldığından beri sanki koprucuk kemiğime hatta koltuk altıma doğru yayılmıştı. Yuvarlak takılmasına rağmen ters yumurta şeklinde ve cokkkk sertti. Yatağımdan hala kendi başıma kalkamıyorum mesela.
Ne ağır kaldırdım ne ters hareket yaptım...
Kapsul oluşmuş vucudum silikonları reddediyormuş. 1 hafta kliniğe duzenli masaja gidicem cunku hala cok sancım var ben dokunamıyorum. Onlar ağlata ağlata masaj yapacaklar. Ayrıca goğus bandı denen bir şey takıcam. Hicbir şekilde cıkarmama izin yok. 1 hafta sonunda silikonlar cebe yerleşmez, aşağı inmez, kapsul giderilmez ve silikonlar yumuşamazsa... SİLİKONLAR CIKARILACAK
Duşunsenize minicik goğuslere 375gram silikon takılıyor, 2 haftada derim daha da esnedi cıkarılırsa benim bi kadın olarak kendime guvenim biter...
Kapsul oluşumu başlayan başka bi hanım arkadaşımız var mıdır? Bundan 2.ameliyatı olmadan kurtulan var mı? Ben tekrar narkoz alıp bıcak altına yatamam... 2 haftadır kalkıp suyumu bile alamayacak duzeydeydim. Nolur yardımcı olun
Kapsul oluşumu :(
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kapsul oluşumu :(