Herkese selam
Burada yeniyim ve uzun zamandır olmak istediğim meme protezi ameliyatını sonunda bende oldum ve bugun 6. Gunum.
Acıkcası ben bu kadar ağrılı gececeğini tahmin etmemiştim.Acıya dayanıklı biri olmasam nasıl olurdum hic duşunemiyorum.
Şu da var ki cok istediğim birşeydi bu yuzden sık dişini kendin kaşındın diyorum =)
Bu sitedeki yorumlara zaman zaman yıllardır bakıyorum fikir edinmek icin hatta ameliyatın 3. gunuydu sanrm sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan saatlerce buradaki yorumlara baktım benim gibi ağrısı olan varmı normal mi diye.
Gunden gune daha iyi hissediyorum ama yine de ozellikle gece durum daha zorlaşıyor. Goğus ağrısı yanında sırt ve bel ağrısıda cok fazla.
Bir an once normale donmek istiyorum.
2 gundur destek almadan kendimi yastığıma bırakıyorum fakat kalkarken hala destek almam gerekiyor ozellikle bir kac saat uykudan sonra kalkmam baya zor oluyor inanılmaz ağırlık hissi veriyor goğuslerim.Kollarımıda hala istediğim gibi hareket ettiremiyorum.
Ama şunu da soyluyorum, kesinlikle değecek hatta şimdiden değdi diyorum bu zorluğa sonucta gececek bu ağrılar.
2 gundur medikal sutyeni cıkarabiliyorum masaj yapmak icin ve aynada baktığımda ki mutluluk değer be diyorum
Benim gibi şu anda bu ameliyatı olan varsa bir kac şey de sormak istiyorum merak ettikleriniz de varsa seve seve cevaplarım.
Meme Estetiği 6. Gunum 🙋*♀️
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme Estetiği 6. Gunum 🙋*♀️