Omer Ekin meme buyutme ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Omer Ekin meme buyutme ameliyatı
-
14-09-2022, 06:43:16merhaba herkese, ben 2 şubatta Omer hocama meme buyutme ameliyatı yaptırdım. ameliyattan sorunsuz şekilde uyandım. bende fazlasıyla asimetri mevcuttu o sebeple sağ tarafa 195 cc, sol tarafa 330 cc mentor marka orta profil yuvarlak silikonlar takıldı. meme altı kesisi ile yerleştirildi silikonlar bunun dışında bende iki tarafta da diren vardı. benim icin tek olumsuz taraf o oldu. ama mecbur kalındığı icin takılmış, takılmaması durumunda orada biriken sıvıların vs. dışarı atılmaması ilerde tekrar ameliyat yapılmasına sebep olabilirmiş. beni kan tutar ben bu durumu atlattıysam herkes atlatır hic korkmayın diren konusunda. omer hocam ve asistanı hasan bey hissetirmeden cıkardılar sağolsunlarameliyatı genel olarak cayyolu medisun hastanesinde yapıyor omer hoca ama hasta başka bir hastanede olmak isterse olabiliyor yine. ama bana sorarsanız medisunda olmanızı tavsiye ederim. calışanları cok guleryuzlu ve ilgili. hemşireleri olsun, ameliyathane calışanları olsun her biri mukemmel insanlar. bir gece hastanede kaldım. kendinize geldikten 1 sonra yemeğinizi getiriyorlar. ben gelen yemeğin hepsini yemiştim yemekten sonra da koridorda yuruttu hemşire hanım. cok rahat yurudum hic bir sıkıntı yaşamadım kendim lavabo ihtiyaclarımı vs gorebildim sonrasında da. benimle birlikte aynı gun bir hanımefendiye daha meme buyutme ameliyatı yapılmış ona diren takılmamasına rağmen cok fazla ağrısı olmuştu. ben bizzat gormedim ama omer hocam benim odama gelince burası cok rahat atlattı sorunsuz diyip guluyorduakşam iki kez istifra ettim. ama bunun da gayet normal olduğunu ve narkozun vucuttan bu sayede atıldığını soylediler. gece de cok rahat gecti. hemşire saatte bir gelip serumlarımı yeniledi yatmadan da ağır bir ağrı kesici iğne vuruldum. bu sayede gece boyu rahat uyuyabildim sanırım. sabah kahvaltımı yaptım sonrasında omer hocam geldi, direnleri cıkardılar ve cıkabilirsiniz her şey yolunda dedi. ben de kendimi iyi hissediyordum kendim giyinebildim kendim hazırlandım ve cıktık. eve gelince neredeyse hic bir şey canım istemediği icin yemek yiyemedim. sadece ilaclarımı icebilmek adına biskuvi tarzı atıştırmalıklarla idare ettim. akşam yemeğini bile yemedim o derece iştahsızdım. gece midem bulanınca eşimi uyandırmak istemedim aniden kalkıp lavaboya koştum. kusamadan bayılmışım. sonra kendime geldim ve odaya gelirken bir kez daha bayılmışım. eşim beni bulduğunda yerde yatıyordum. şukurler olsun ki goğuslerimin ustune duşmemiştim. hemen hasan beyi aradık. hastaneye gelebilirsiniz biz de geceriz dedi sağolsun. ama yatağa yattığımda tum ağrılarım gitmişti ve gorunurde bir sıkıntı yoktu. o gece gitmedik hastaneye. sabah uyandığımda yine bir sorun yoktu ama bir şekilde daha fazla yemeye gayret ettim gun icerisinde de omer hocamla surekli irtibattaydık. akşama doğru baktığımda sol meme altımdan kanama olduğunu gordum. cok değildi ama yine de dikişlere bir şey olmuştur korkusu yaşadım. omer hocama fotoğraflarını attık sorun yoktu cok şukur. ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittik. ameliyat sonrası hemen ozel sutyen takılmadı bandajlarla kaldı bir hafta. omer hocam her şeyin normal olduğunu yememeye bağlı tansiyon duşmesi sonucu bayıldığımı soyledi. ama silikonlarda herhangi bir sorun olmadığını her şeyin normal seyrinde ilerlediğini soyledi. kanamalarım bir hafta daha devam etti. ama pansuman yapıp tekrar kapatıyorduk. zamanla da tamamen durdu kanama. bugun tam birinci ayımız doldu. yine kontrole gittik ve omer hoca gercekten durumunun mukemmel olduğunu ve artık istediğim sutyeni takabileceğimi soyledi 3., 6. ay ve 1 yıl sonra tekrar kontrol yapılacağını soyledi. benim ameliyat surecim bu şekilde gercekleşti. eğer bayılmalarım olmasaydı sorunsuz bir surec gecirmiş olacaktım ama o da benim hatam sonucu oldu. ameliyat oncesi cok endişeliydim herkes gibi ama ankarada ilk omer hocamla goruştum ve tamam dedim. o kadar ilgili o kadar samimi ve en onemlisi o kadar işinin ehli ki onu gorunce anlayacaksınız. benim goğus yapım oldukca zorluydu. kaburga kemiklerimde deformasyon vardı, asimetri vardı, oldukca minyon bir yapım var zaten derken gercekten işini bilen birisi olmasa kesin sorun yaşardım. başka doktorlarla da goruştum kayseride ve ankarada ama hic biri omer hoca kadar ilgili değildi. kemik deformitemi omer hocam soyledi mesela daha once goğuslerimi sevmediğim icin pek incelemezdim kendimi sanırım farkına bile varmamıştım. uzun uzun anlatmak istedim cunku ben de ameliyat oncesi cok araştırma yaptım ve ayrıntılı yazılara cok az rastladım. ankarada yaşıyorsanız ya da gelebilme imkanınız varsa mutlaka ama mutlaka omer hocamla goruşun muhtemelen başka bir hocayla goruşmeyeceksiniz zaten diğer bilinen doktorların seveni kadar sevmeyeni de var ama omer hocamı sevmeyen gormedim. gozunuz kapalı tum estetik işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. unutmadan omer hocamın hemşiresi buket hanıma ve asistanı hasan beye de cok teşekkur ederim. onlar da muthiş ilgili ve cok iyi kalpli insanlar.