Kızlar merhaba!

Kesinlikle meme buyutme ameliyatı olacağım fakat hangi protez daha iyi olur bir turlu karar veremedim.. Taktıranlar yorum yaparlarsa cok sevinirim
Şubat sonu gibi ameliyatı olmayı duşunuyorum, daha henuz ameliyat gunu almadım. Şu ana kadar iki doktor ile goruştum, iki doktorla daha goruşeceğim ve son kararımı vereceğim.. fakat damla mı daha guzel olur yoksa yuvarlak mı bir turlu karar veremedim.. ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Yuvarlak silikon destekli sutyen takmış gibi duruyor fakat resimleri incelediğimde de acaba cok mu yapay duruyor diye duşunuyorum sonucta memenin kendi yapısı o kadar yuvarlak ve bombeli durmuyor. Damla protez de doğala cok yakın fakat acaba bi sure sonra sarkık meme gibi mi duruyor? Damla silikon taktıranların bir kısmı da keşke yuvarlak taktırsaydım, memenin ust kısmı cok boş duruyor diye yorumlar paylaşmışlar.. İnanın cok kararsız kaldım ve yanlış karar verme şansım yok. Meme dokum biraz var, gittiğim iki doktor da 300cc sana olur dedi. Biri damla da olur yuvarlak da sana olur dedi, diğeri ise sana kas altı yuvarlak daha iyi olur dedi. Her ne kadar kasımın kesilmesini istemesem de kas aldı hem kapsul oluşması bakımından hem de daha doğal durması bakımından en iyi secenek gibi geliyor. Damla protezi de kas altı yaptıranlar var.. Deneyimli arkadaşlar bana fikir verebilirse cok sevinirim. Ayrıca taktıranlar her iki secenek icin de oncesi ve sonrası resim paylaşabilir mi? Bana simulasyondan nasıl goruneceğini yaptılar fakat neredeyse hic bir fark yoktu damla ile yuvarlak arasında, dolayısıyla o goruntuye cok guvenemiyorum. İnternetteki resimlerde de hic belirtilmemiş ne tur silikon takıldığı..