yaşım 28, ankara da cılışıyorum uzun zamandır meme buyutmek ile ilgili bir hayalim vardı memelerim cok kucuk hic yok denecek kadar az arık aynaya bakmaktan destekli sutyen giymekten sıkıldım tatile bile giderken iki kere duşunuyorum.ancak nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim internet uzerinde uzun araştırmalar yaptım ankarada bu ameliyatı en cok yapanlara baktım kendi yağından yapılanı varmış dolgu ile yapılanı varmış birde silikon ile yapılanı varmış silikon ile kafamda bir cok tereddut vardı patlayan diyenleri oldu kayan diyenler oldu vs,maddi olarak benim icin zor bir karardı birkac estetik doktorunu tlf ile aradım msj attım ama fiyatlar biraz ucuktu,Mardin de oğretmenlik yapan eski bir arkadaşımla tesadufen goruştum ve bana Dr. OMER EKİN ismini verdi,arkadaşım 1 sene once ameliyat olmuş ve cok mutluymuş once instagramda goruştum sonra internet sitesini inceledim ve en son asistanından randevu aldım ve doktor beyle goruştum,dr omer ekin genc bir doktor ama daha ilik 5 dakikada işine nekadar hakim olduğunu anlıyabiliyorsunuz,hici meme dokum olmadığı icin tek seceneğin kasd altına damla protez konulmasının uygun olacağını soyledi,boyutuna berber karar verdik ve ben ameliyat randevusu alarak ayrıldım,hem tedirgindim hemde cok mutluydum acaba emzirebilirmiyim bi problem olurmu vs diye ancak tum sorularıma detaylı cvp aldım.Ameliyat oncesinde bir kere daha goruştuk tahliler rontgen vs yapıldı doktor bey fotoğraflarımı cekti uzerinde planlama yapacağını belirtti ve protez sparişlerini verdi.Ve sonunda ameliyat oldum,1 saat surmuş ancak ben 9 da girdim odama cıktığımda 11 civarındaydı ama ameliyat 1 saat surmuş nedenin anlamadım? ilk gunun akşamı ağrım oldu sanki biri goğsumun uzerine oturmuş gibiydi sutyen ve sargılar vardı ve cok sıkıyordu doktor bey gelip biraz rahatlattı oyle rahatlıyabildim nedenini sorduğumda ameliyatta dren kullanmadığını icerde sıvı birikmesin diye sarmak sorunda olduğunu soyledi,ilk gun gercekten ağrım oldu kolumu kaldırmakta bile gucluk cekiyordum ağrı kesiciler bir iki saat iyi geliyordu ama etkisi gectiğinde tekrrar ağrım oluyordu,geceyi biraz zpr gecirdim sabah doktor bey beni gormeye geldi recetemi yazmış ancak ben hastaneden cıkabileceğime emin değildim,sargıları actı ve gorduğum manzara tum ağrılarımı unutturdu gercekten artık memelerim vardı bana biraz buyuk ve gergin geldi ancak doktor bey zamanla odemlerin azxalacağını ve yumuşayacağını belirtti.bana takılan protez 345 cc damlka şeklinde olanıydı.ben ertesi gun taburcu oldum. kontrole geldiğimde ağrılarımım buyuk kısmı azalmıştı ama devam ediyordu.şuan 1 ayı gecti artık kendi sutyenlerimi kullanıyorum ve inanılmaz mutluyum belki biraz daha buyuk olabilirlerdi ama şu haliyle bile cok guzel duruyorlar Dr.Omer EKİN beye cook teşekkur ediyorum beni hayallerime kavuşturduğunuz icin.