Merhaba arkadaşlar, 5 gun once meme kucultme operasyonu gecirdim. Normalde forumları okumak icin kullanırım yazı yazmam ama 5 gundur o kadar rahat ve ağrısızım ki benim gibi bu ameliyatı olmaktan cekinen kadın arkadaşlarımla tecrubemi paylaşmak istedim. Ben 28 yaşındayım ve cocuğum yok henuz. Bu ameliyatı yıllardır istiyordum cunku ciddi derecede rahatsızlıklar yaşıyordum. Bu rahatsızlıklardan tekrar bahsetmeme gerek yok sanırım bu durumdan muzdarip olan arkadaşlarım her şeyi zaten biliyordur. Arkadaşımın tavsiyesi uzerine Dr. Engin Ocal ’a muayene oldum, herşeyi detaylıca anlattı risklerden bahsetti (sut kanalları konusunda; kadınların %85-86 gibi bir oranının emzirebildiğini fakat %15-14 gibi bir oranın emziremediği) ve kararımı vermemi soyledi. Kendisinin ozguvenine ve daha onceki hastalarının duşuncelerine, memnuniyetlerine guvenerek operasyonumu gercekleştirdik. Diren takılmadı, meme başım korundu ve istediğim oranda goguslerim kucultuldu. Ameliyat sonrası belli belirsiz bir sızı vardı, zaten serum ile ağrı kesici aldığınız icin acınız cok hafif oluyor. Ben aynı gun anestezinin de etkisi gecince gece eve dondum cunku kendimi gercekten iyi hissediyordum. Kollarımı oynatmamda veya hareketlerimde daha ilk gunden her hangi bir kısıtlama yaşamadım. İkinci gun olduğunda ilacların etkisi gecince hafif ağrı ve sızım oldu ama yine belli belirsiz ( ki ben gercekten canı tatlı olan bir insanım) Tum işimi kendim rahatca halledebildim tabii kendimi yormamaya ozen gosterdim. 3. Gun de aynı şekilde, hafif sızı şeklinde seyretti. 4. Gun uyandıgımda artık gercekten gogus bolgemde ne acı ne de sızlama hissettim. 4. Gun ılık suyla duş almamda bir sakınca olmadığı soylendi ve duştan sonra dikişlerin uzerine krem uyguladım (bu işlemi her gun tekrarlamamız gerekiyor). Şuan 5. Gun, hafif hafif kaşınmaya başladı bu da iyileştiğini gosteriyor zaten. Dr. Engin Ocal ’ı gonul rahatlığı ile tavsiye ederim. Kendisi cok titiz, işini severek yapan harika bir doktor. Nişantaşı ’nda kendi muayenehanesi,Bahcelievler Memorial ’da ise ameliyatım gercekleşti. Zaten hastaneyi anlatmama gerek yok sanırım her şey dort dortluktu. Kendimi hastenedeymişim gibi hissetmedim bile. Genel olarak anlatacaklarım bu kadar sonuctan son derece memnunum. Odem olduğu icin şuan biraz şişler tabii ama simetrik olarak, gorsel olarak sonuc fazlasıyla tatmin edici

her hangi bir sorunuz olursa ozel mesaj atabilirsiniz.
mutlu ve sağlıklı gunler dilerim.