arkadaslar merhaba meme protezinde 10.senem doldu uzun suredir foruma girmedim şoyle bir neler oluyor diye bakmak istedigimde bazı yorumlar cok kafamı karıştırdı. benimle aynı durumda olanlar icin ve meme protezinden sonra neler oluyor -uzun vadede- merak edenler icin bu konu başlığını acmak istedim. ben 2009 da meme protezimi yaptırdım cok şukur bir sıkıntı yaşamadım bazıları 10 sene sonunda değiştirmek gerektiğini savunuyor ama doktorum bu protezlerin omurluk oldugunu ve beni rahatsız edecek bir durum olmadıkca cıkartmam gerekmediğini soylemişti diye hatırlıyorum. yaptıgım arastırmalarda vucudu zehirliyor gibi şeyler okudum yurtdısında bu konuda ciddi problemler yaşayanlar varmış ama ne kadar doğru bilemiyorum tabii. ister istemez insan korkuyor hemen cıkarttırmalı mıyım diye duşunmedim degil. ben henuz doğum yapmadım ama onumuzdeki yıllarda duşunuyorum en buyuk endişem hamilelik ve sonrası konusundaydı şimdi birde bu diger konular cıktı. kısacası arkadaslar ciddi bir sorun yaşayan saglık acısından ya da dogum emzirme sonrası cok kotu oldu hamilelikten once cıkartın diyenler var mı ben bunu merak ediyorum?benim icin konusacak olursak 10 senede hic bir sıkıntı yaşamadım.sadece cok hafif bir sarkma yumuşama var diyebilirim yani o da ister istemez olacak sanırım.