Merhaba Ankarada Dr. Emre Ozenalpe 2020 yılında goğus buyutme slikon ameliyatı oldum.K endisi ankaradaydı şuan istanbulda kendi kliniğini actı. İlk goruşmede kas ustu istediğimi belirttim fakat doku azlığından dual plan yapacağını soyledi fakat ben isteklerimi ayrıntılı şekilde dile getirmiştim. Kendisi cok yakın ilgili bir insan buda benim tercihimde ilgi oncelikliydi bu yuzden Emre beyi secmiştim. Ameliyattan cıktığımda ilk tecrubem olduğu icin zamanla oturacağını sandığım goğuslerim hala sert ve dik normal bir meme dokusuna yakın bir kıvamda değil şunu soylemem gerekirse dual plan pişmanlıktır ben sporcuyum ve bunu dile getirmiştim sporculara kas altı plan uygulanmaz ve spor hayatımı ve normal hayatımı etkiledi şuan spor yapmıyorum goğus capımdan buyuk bir slikon konulduğu icin slikonlar kendini salmadı hala iceride sıkışık durumda kendimi kastığımda sem sert erkek kası gibi oluyor. Sizlere onerim kesinlikle dual plan kas altı tercih etmeyin kas slikonu tuttuğu icin robot gibi olyo ve birleşme hareketlenme olmuyor. Emre ozenealpe sorunları dile getirdiğimde ilk once ikna ettim ucretli şekilde oysa cevremde kendi doktorlarına ameliyat olanalr sadece slikon ucreti oduyor. daha sonra ameliyata 4 gun kala vazgectiğini ameliyat etmek istemediğini bu fiyata artık ameliyat yapılmadığını dile getirdi istersen başka doktorlara olabilirsin dedi ve diğer doktorlar tabi ki başka doktorun yaptığı amelşyatı cok daha fazla bir ucrete yapıyor. Sağ goğsumde kapsul oluştu ama cok az ozellikle sabahları uyandığımda ağrı fazla oluyor. Emre bey kendi yaptığı ameliyatların reviyonunu yapmıyor cunku ucret az alacağı icin fakat başka doktorlardan gelen hastaların revizyonları yapıyor cunku daha fazla ucret demek 2 senedir hala doktor arayışındayım ucretler cok fazla malesef ilk ameliyat olmayacağı icin kas ustu istediğim icin plan değişikliği olacağı icin devlet yapmıyor gittiğim doktorlar genelde kendi doktoruna git diyor bu cevabı almak sinir bozucu gercekten şuan bu sorunlarla devam ediyorum nereye kadar bilmiyorum hala araştırma icerisindeyim fiyatlar cok yuksek slikon fiyatlarıda arttı. sormak istediklerinizi cevaplayabilirim.