Kızlar merhaba, cok uzun zamandır goğus ameliyatı olmak istiyordum bir suru doktor araştırdım goruşmelere gittim bir suru fiyat aldım her markayı araştırdım o kadar detay gerektiren bir araştırma yapmanız gerekiyor ki daha sonra sonuc husran ile bitmesin. Şimdi size başıma gelen olumsuz olayı ve daha sonrasında tekrar ameliyat surecimi anlatmak istiyorum ki sizde aynı hataları yapmayın.
Ben ilk ameliyatımı 2020 yılında B.E isimli nişantaşındaki klinikte oldum. Doktor, Natrelle isimli YASAKLANAN protezi goğusume koymuş bana hicbir şekilde bu markanın yasaklandığını belirtmedi ustelik kas altı yapmış, benim zaten yeterli goğus hacmim vardı ve taktığı protez kesinlikle goğusumu doldurmayacak kucuklukteydi… 320 cc taktı, boş yere o ağrı ve acıyı cektim. Ameliyat sonrası kalp carpıntısından nefes darlığına kadar her turlu sıkıntıyı cektim. Ameliyat sonrası 3 hafta kollarımı kaldıramadım kabus gibiydi. Koyduğu implant goğusumde değil, goğus kafesimde duruyordu… goğusumde hicbir şekilde bir şişme yoktu yani koyduğu implant goğusumde değildi cunku 1sene bekledim dikişlerim iyice iyileşsin diye bu sure zarfında sutyensiz hicbir şey giyinemedim o kadar kotuydu ki… daha sonra hayatımı değiştiren bir sağlık turizmi şirketi ile tanıştım. Yurtdışından geldiğim icin Turkiye ’de hicbir şey bilmiyordum konaklama, hastane, vip şoforlu arac, hotel, ulaşım aklınıza gelen herşey ile ilgilendiler. Ozel Medical Park hastanesinde oldum ameliyatımı. Doktor ile bizzat ben iletişimde olmadım acıkcası olmakta istemedim, benim yerime herşeyi halleden randevumu alan, muayenemi ayarlayan ulaşımı sağlayan birileri vardı kendimi prenses gibi hissettim Goğus ameliyatım o kadar rahat gecti ki ben narkozdan uyandığımda white chocolate mocha istiyorum falan demisim inanmazsınız belki 0 ağrı yaşadım. 1 gece hastanede kaldım bebekler gibi uyudum. Motiva marka 410 CC kas ustu yapıldı. Ertesi gun evime geldiğimde banyo yaptım evi temizledim yemek bile yaptım duşunun o kadar ağrım yoktu. Bu ameliyat sonrasında burun ve bbl ameliyatı da oldum bununla alakalı bir konu başlığı da acarım
Herşeyimle ilgilenen bu harika şirkette World Health Medical. En iyi otelde konaklayıp, en guzel hastanede ameliyat olup nereye gitmek istesem şoforlu vip vito arac ile gezdim. Teşekkuru borc biliyorum kendilerine herşeyimle ilgilendiler her soruma anında cevap verdiler ve hicbir şuphe duymadım ameliyat olduğum icin cok mutluyum