Merhabalar fikir olsun diye yazıyorum sizlere.Ben 2015 senesinde goğus ameliyatı oldum ve protez meme takıldı 300 cc.Kendi goğusleri cok kucuktu ve duğunum olucağı icin yaptırdım yaptırmaz olaydım.7 sene oldu ama artık cıkarttıracağım.İlk takıldığında cok guzel geldi gozume dik sert yuvarlak top gibi ama bir kac sene sonra goğsumun bazı yerlerinde sertlik oluştu muhtemelen kapsul yinede cıkartmayı duşunmedim ne maddi ne manevi gucum yetmez diye sonra hamile kaldım emzirdim goğuslerğm inanılmaz sarktı yani silikon var desem kimse inanmaz oyle bir hal aldı.Şuan tek goğsumde aşırı bir değişim var kotu anlamda yırtıktan şupheleniyorum henuz gitmedim doktora gideceğim biran once ama acı ve ağrıda hissediyorum.Gecen 7 yıl resmen eziyetti surekli icinizde bir yabancı maddeyle yatıyorsunuz yataktan sağdan sola donerken iceriden kaydığını hissediyorsunuz yuzustu yatamıyorsunuz cunku surekli iceride kendini hatırlatan ve sizi rahatsız eden yabancı bir madde var.Demem o ki eğer gercekten cok istemiyorsanız yada goğsunuz cok kotu değilse bence cok daha detaylı duşunun ve araştırın ilk zmaanlar cok hoş geliyor ama sonrası inanın eziyet