herkese merhaba
Forumda cok eski değilim, keşke eski olsam ve burada iki uc yorum okuyup protez ameliyatına oyle karar verseydim. (Kesin vazgecerdim)
Bir bucuk ay once, 275 cc mentor yuvarlak purtuksuz implant ameliyatı oldum. Operasyon sorunsuz gecti cok şukur, iyileşme surecimde fizyolojikten cok duygusal ağrılarım olduğu icin bir ayda anca kendime geldim. Ameliyathaneden odaya getirdildiğim ilk andan beri aklımdan gecen şeyler,,,bunları hayatım boyunca taşımak istemiyorum,, bunlarla nasıl yaşayacağım.. yaptırmadan once duşunmedin mi diyeceksiniz cok duşundum, kot alırken bile kararsızlık yaşayan ben defalarca duşundum ama bu hissin yanından bile gecememişim. Kaygı korku tedirginlik pişmanlık okadar yoğunki duygularım. Herkes gecer, gececek diyor.. aslında gecmesini istemiyorum ve unutup boyle hayatıma devam etmek istemiyorum. Cunku biyerde onume cıkacak ve mecburende olsa bunlardan kurtulmam gerekecek hissiyatı yaşıyorum.
Sağlık sebepleriyle cıkartanlar var ama kimse ayrıntıya girmemiş.. acaba bu pişmanlığı yaşayan ve cıkartan arkadaşlar varmı ? Yada benim hissettiklerimi yaşayan ? Ben son kontrole gittiğimde doktoruma sordum. Tabiki bunun geri donuşu var, gencsin (37 yaşındayım bunarada) cildin toparlar dedi ama bana acıyan gozlerle baktı. Bilmiyorum belkide ağladığım icin bana geri donuşu olmayan bişey yok mesajını vermek istemiştir..
mesajlarınızı merakla bekliyorum