Merhaba, gectiğimiz gunlerde meme dikleştirme ve buyutme ameliyatı olmak icin unlu ve iyi birkac estetisyen ile goruştum. Bu surede oradan oraya gitmek beni yıpratmıştı, keşke tam liste olsaydı demiştim. Birilerine yardımcı olabileceğini duşunerek sırf bu gonderiyi paylaşmak icin uye oldum. Fiyatlar, malzemeler, benim deneyimlerim ve en sonunda hangi doktoru sectiğimi anlatacağım.

1) Op. Dr. Gokcen Ayyıldız: 20 binden 19 bine duştu. Nişantaşı'nda yeri. Cok sakin, sessiz bir kadın. Hatta o kadar sakin ki, yorgun ya bu halledemez bence diye duşunmuştum. "Mentor marka 350 cc kas ustune yerleştiririz" demişti. Ama kas ustune 350 cc koyulan meme yine sarkar gibi geldi. Nedense guvenemedim, kasustu diyen tek kişi buydu.

2) Op. Dr. Dilek Avşar: 45 bin tl (doktor indirimiyle 35 bine duştu) Beşiktaş Akatlar tarafında, iceri girince bunlar cok yuksek fiyat verecek hissiyatı olmuştu. Cok tatlı ve ilgili bir kadın, bayağı olcu bicti baktık. "Mentor marka 350 cc kas altı olur" dedi. Ama hem 35 bin coook yuksek geldi, hatta icimden kafayı yemiş bunlar demiştim. Hem de Dilek Avşar'ın bence daha olmasına zaman var.

3) Prof. Dr. Erdem Tezel: 400 tl muayene ucreti alıyorlar Tum doktorlar arasında tek muayene ucreti isteyen buydu. O yuzden goruşmeye de gitmedim. Şu anda keşke gitseydim de demiyorum ama ozellikle protez koydurmadan dikleştirmek isteyenler mutlaka gitsin kendine has yontemleri var, epey unlu dunyada.

4) Op. Dr. Ayşegul Sivri: 30-32 binden 27 bine duştu. Ataşehir'de yeri, bayağı uzak ama gittiğime değdi diyebilirim. Acayip tatlı, sıcak kanlı bir kadın. Ve neredeyse 45 dakikaya yakın goruştuk. Hicbir doktor sutyen ile silikonları denetmemişti. Burada denedim. Fakat hem kullandığı protez markası hem tekniği farklıydı. Bu yuzden cok risk gibi geldi. "320/350cc ZAR ALTI politek marka protez koyarız, doğal durur" dedi. Şimdi oncelikle kas altı tekniği cok zorlu, kası kesiyorlar ve yukarıda duruyor. Zar daha ince bir tabaka, haliyle daha doğal durabilir. Ama zar altı tekniği 10 senelik bir teknikmiş yani gelecekte tam ne olacak kimse bilmiyor. Politik marka da mentore gore yeni. Acayip kararsız kaldım.

5) Op. Dr. Ufuk Askeroglu: 35 binden 28 bine duştu. Nişantaşı'nda yeri, acayip populer bir adam icerisi hınca hınc doluydu. Aslında yaptığı memelere baktığımda aha bu dediğim tek kişi Ufuk Bey'di, cunku adamı genel olarak estetik bakışını beğenmiştim. yaptığı goz ve cene de guzel mesela. Sonucta estetik bir sanat. "Kasaltı 350 cc mentor marka yerleştiririz" dedi. Ama o kadar yoğun ki anlatamam, ameliyatı aylar sonrasına veriyorlar. 1 ay beklemek istemedim, eğer tarih uysaydı onu secebilirdim.

6) Prof Dr. Fuat Yuksel: 20 binden 18 bine duştu. Bağdat Cadddesi'nde. Listenin en sonunda Fuat Yuksel var, cunku 4 sene once aynı operasyon icin goruşmuş sonra vazgecmiştim. Fuat Yuksel daha yaşlı ve estetik camiasında artık hoca kabul edilen bir adam, Gata falan gecmişi var. Yani yaptığı iş guzel olmasa da kesinlikle sağlıklı olacak. Yeni populer olmaya calışan para goz biri değil, hatta sosyal medyası bile yok. Tavsiyelerle zaten full dolu. Kerimcan Durmaz'ın burun doktoru ve benimde iki arkadaşımın memesini yapmıştı, ikisi de cok memnundu. Zaten ne diyeceğini bildiğim icin en son ona gittim. "Mentor marka 350 cc kasalı yerleştirmek gerek" dedi. Ufuk Askerogluyla aynı şeyi soyledi. Hatta dediki, "zar altı tekniği yanlış ve sacma, zar cok ince bir tabaka o silikonu tutmaz, şimdi acemiler boyle yapıyor, ayrıca mentor 20 senelik marka, onun dışında cok silikon firması var ve bana da geliyorlar ama hayır" dedi. Boyle diyince Aysegul Sivri'nin dediklerinin tam tersini dedi. Benim de acayip kafam karıştı.

Bende Fuat Yuksel ve Ayşegul Sivri arasında kaldım. Kasaltı daha ağrılı bir teknik, sonucta kası kesiyorlar iyileşmesi zor ve zar altı kadar aşağı dokumlu durmayacak gibi geldi. Once Ayşegul'u secmiştim. Sonra bu forumdaki şikayetleri de okudum, cok fazla mağduru olduğunu gordum. Teknik riskli geldi. Fuat Yuksel'e ne istediğimi bir daha mail attım, hafif sarkık doğal dokumlu istiyorum diye merak etme yapacağız dedi. İşinin ehli biri, belki 5000 bin tane meme yapmış daha once. Bende ameliyat oldum. Ciddi ağrılı, morarmalı bir surec oldu. Şu an 7. gunumdeyim. Hareket kabiliyetim gayet iyi, kendi başıma duş alabiliyorum, yataktan kalabiliyorum ama acayip şişim. Memem boynuma kadar vurdu. 1 aya duzelecek dedi. Umarım doğal, dokumlu, catalı olan memelerim olur yoksa cok uzulurum. Sorusu olan varsa yanıtlarım.