Yaklaşık 2 hafta once yıllaaaar yılı istediğim meme buyutme ameliyatımı oldum.
32 yaşındayım. Boyum 168, kilom 50 - goğus altı olcum 76, goğus cevresi de 82cm idi.
İlk doktora gittiğimde goruşme sırasında vucuduma gore doğal duracak bir meme istediğimi soyledim. Doktorum da bana 300-320 arası uygun olacağını soyledi. Benim icin doğal durması demek gecişin yumuşak olmasıydı. Fakat doğal dursun deyince doktorlar bence direk kucuk cc anlıyorlar. Bu konuda acık olmak gerekiyor.
Daha sonra ben başka doktorlarla da goruştum tabii, araştırmalarımı yaptım, oncesi sonrası resimleri inceledim vs, 3D goruntu denedim.. ve sonucunda minimum 350cc'nin beni tatmin edeceğine kanaat getirdim. Cunku oncesi ve sonrası resimlerinde beğendiğim neredeyse tum memeler 350 375cc olanlardı.
İlk goruştuğum doktorda karar kıldım ve artık ameliyat tarihi almak icin gittim. Gittiğimde de ilk başta konuştuğumuz 300-320'nin beni tatmin etmeyeceğini daha buyuk istediğimi soyledim. Benim memelerimin ucu dışa donuk ve araları da birbirinden ayrık. Doktorum da implant boyutunu buyutursek uclarının daha da dışa doneceğini soyledi. Yine boyutunda ısrar ettim ama kotu bir sonuc da almaya korktum ve doktora guvendim.
Ameliyat gunune kadar her goruşmeye gittiğimde buyuk olsunlar 300-320 olmasınlar diye direttim. Ameliyat gunu ustumde cizimler yapılırken dahi ben 350 olsun, daha buyuk olsun diye pazarlık yaptım. Israrla ağzıma giricekmiş gibi hissedeceğimi, daha da dışa donuk olur diye ısrar etti doktor ama deneyeceğini de soyledi.
VE DENEMEDİ.. eminim cunku deneseydi vucudumun kaldıracağını, ve korktuğu gibi meme uclarının daha da dışa donuk olmadığını gorurdu. Benim isteğimi goz ardı etmesi o kadar cok sinirime dokunuyor ki anlatamam. Kuduruyorum resmen.
Uyanır uyanmaz sorduğum ilk soru kac cc takıldığı oldu

2. ameliyatı duşunuyorum acıkcası cunku taktım resmen, bir turlu icimi rahatlatamıyorum. Ama 25cc icin yeniden ameliyat, yeniden maliyet değer mi bilmiyorum. Hazır yaptırmışken 375cc olabilir. 400cc'den korkuyorum cok iri durabilir diye. Tabii ilk once şekli biraz daha otursun diye bekleyeceğim, sonra yeniden değerlendireceğim.
2. ameliyatını olanlar lutfen yardımcı olabilir mi? 2. ameliyat gercekten yaptırdığınıza değiyor mu? iyileşme sureci aynı mı oluyor? Ne kadar sure sonra 2. ameliyatı yaptırdınız? dikiş izleri daha da belirginleşiyor mu? İlk kac cc takılmıştı sonra kac cc takıldı? memeler kol altına doğru mu buyuyor? ucret yine ilk ameliyat gibi mi? gibi gibi bir cok soru var aklımda

Benim boy ve kiloma olculerime yakın olup da 350cc ve daha buyuk cc taktıranlar nasıl durduğunu paylaşabilirler mi?
Yardımcı olursanız cok sevinirim

NOT: Bu arada ikinci ameliyatı olursam yine aynı doktora olurum, sadece boyut konusunda anlaşamadım