mentor 390 cc damla protez oldu. İlk 4 gun yardımsız ne oturarak uyuyabildim nede vc ihtiyacıma gidebildim. Kas altı ameliyat ve ağrı eşiğimin duşuk olmasından kaynaklı galiba.
1 hafta sonra işe gidebilcek durumdaydım. Şuan ağrı falan yok fakat aşağı doğru eğilince ayakkabı bağcığı bağlarken falan sağ mememin meme ucuna bir şeyin kut kut duştuğunu hissediyorum. Doktoruma sordum korkma coğu ameliyatlarda oluyor bu durum vs dedi.
ama ben cok tedirginim. Goğuslerim cok doğal oldu ve iriliği de guzel . Damla protezde ust taraf boş oluyor vs yorumlar okudum. İyiki yuvarlak yapmamış doktorum. Cunku damlada bile memelerimin ustu dolu dolu. Arkadaşlar protez secimlerinizde yazlık kıyafetleride duşunun derim. Tum gozleri memelerine cekmekten coğu kişi rahatsız olur diye duşunuyorum. Yani ben aşırı seksi aşırı dikkat cekici olmayı sevmedğim icin fikrimi paylaşmak istedim.
Ameliyat olup ben gibi memesinin icinde birşey oynayan varsa bana ozelden yazabilir mi?
guncelleme yapıyorum. Yukarda aşağı eğilirken mememin icinde bir şey haraket ediyor demiştim. medikal sutyeni cıkartmamla birlikte sorun ortadan kalktı.
4. ay guncelleme

4. ay sonu şu yorumlarıma guluyorum. kesinlikle yuvarlak protez 450 cc istiyorum.
GUNCELLEME: Merhaba arkadaşlar sonunda revizyon ameliyatımı oldum. 455 cc xtra high profil mentor yuvarlak protez.
oncelikle İyikide Omer hocamla yolum kesişmiş. Ameliyat sonrası hastanede kalmadım bile. ağrım hic olmadı. her işimi kendi başıam yaptım. cumartesi ameliyat aynı gun taburcu pazartesi iş başı yaptım.
Kesinlikte Ankara da meme buyutme operasyonu duşunenler Omer hocamla ucretsiz muayeneye gitsin.
1. hafta kontrolumde herşey mukemmel gecti.
Birde dudak dolgusu yaptırdım Omer hocama. Bir hekim her alanda bu kadar başarılı olabilirmiş. Sizi muşteri gibi gormeyen bir hekim arayanlar Omer hocamın ailesine gonul rahatlığıyla katılabilirler.
Sorularınız varsa yardımcı olurum.