Prof . Dr. Savaş Serel Meme Kucultmede En İyi Doktor
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Prof . Dr. Savaş Serel Meme Kucultmede En İyi Doktor
-
14-09-2022, 06:17:56Prof . Dr. Savaş Serel cok bilgili, ilgili ve hastasının sorduğu butun sorulara sabırla cevap veren bir doktordur. Meme kucultme ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptı. Ameliyat sonrası da hicbir ağrı ,sızı ,sorun yaşamadım. Şu an hayallerimdeki goğuslere sahibim . Kesinlikle tavsiye ederim kızlar hem hocamı hem de meme kucultme ameliyatını. Goğusleriniz cok buyukse hic duşunmeyin elinize gecen ilk fırsatta kucultturun inanın ilk adımı atınca geriside cok kolay geliyor. Korkmayın oyle cok ağrılı ve acılı bir surec değil. Ben de yıllarca kendimi oyaladım tamam randevu alacağım, babam kızacak, insanlar ayıplayacak , biraz kilo vereyim ondan sonra, şimdi param yok seneye diye. Kendi kendimize bahane uretip hayatımızı daha da zorlaştırıyoruz. Ben şu an keşke daha onceden yaptırsaymışım da 20 li yaşlarımı rahat ve daha ozgur bir şekilde yaşasaymışım diyorum. Ankaradaysanız kesinlikle Savaş hocaya gidin . Alanında 1 numara!! Cok ilgilidir ,kesinlikle gereksiz gorduğu birşeyi aldırmaz yada tavsiye etmez. Mukemmel bir doktor.