Meme buyutme ameliyatı hikayem
Merhaba usum zamandır kadınlar klubunu takip ediyorum fakat yeni uye oldum ve meme buyutme hakkında ki tecrubemi sizlerle paylaşmak istedim .
2 tane kızım var hamilelik ve emzirme donemi sonrası kilo alıp vermeye de bağlı olarak goğuslerimde sarkma ve doku kaybı vardı buna bağlı olarak meme buyutme ameliyatı olmaya karar verdim. 3 doktorla goruştum .. 3 doktorda bana birbirinden farklı cozumler sundu acıkcası biri ters t kesi ile dikleştirme biri sadece goğus ucu kesisi ile diğeri kadeh şekli ile dikleştirme ... karışık olan kafam daha da karışmıştı eşimde ne kadar daha cok araştırma yapacaksam kafamın karışacağını artık karar verme aşamasına gelmemi soyluyordu , neyse sonunda birine karar verdim goruşmelere başladık , olctu bicti goğus ucu mesafen iyi aslında dikleştirme yapmadan sadece protez de koyabilirim dedi doktorum , bende emin misiniz hocam ben dikleştirme de istiyorum dedim fakat o ısrarla protezi koyarsak zaten goğus ucununda illalki kalkacağını boşuna doku alıp iz bırakmak istemediğini savunuyordu neyseeeeeee 13 Mart 2021 cmt sabah saat 8 de ameliyatım oldu 2.5 saate yakın surduğunu soyluyorlar . Ben bu sureci kotu gecirenleedwnim maalesef.. yani o kadar cok forum okudum etrafımda o kadar cok bu ameliyatı olan insan dinledim herkes ben 4. Gun araba kıllandım ben 3. Gun evi temizledim ben bilmem kacıncı gun festivale gittim ben ilk gunun akşamı kantine cay icmeye indim diye bahsediyordu dedim tamam yaaaaaaa kolay bişey bu olayım gitsin ... kas altı 350 cc mentor marka kullanıldı , odaya getirildim uzerimde 100 kg Demir taşıyorum sanki . Kollarımı asla hareket ettiremiyorum inanılmaz ağrım var ameliyathane de gozume ne surmuşlerse goz yaşarması hat safhada her yer bulanık goruyorum elim kalkmıyor Kİ yuzumu gozumu sileyim eşim refakatcimdi ondan rica ettim gozum meme falan gormuyor o kadar ağrım vardı Kİ memelerime bakmak sormak umrumda bile değil di , o gun oldum ağrıdan tuvalete Bile kalkamadım ilk gun yatakta sungu mudğr nedir onunla yaptım ona bile yapana kadar mahvoldum... goğsume ara ara kısa aralıklarla sancı saplanıp duruyordu ikinci gun taburcu olmam lazım yoook olamıyorum ayağa kalktığım gibi tansiyonum duşuyor kut bayılıyorum tekrar yatağa ayak hava ya başaşağı narkotik ağrı kesiciler beni aptallaştırmıştı, o gunde cıkış yapamadım yattım hastanede ertesi gun doktor direnleri cıkarttı ve 3. Gun eve gectim .. ama o direnlerin cıkarken ki acısını tarif bile edemiyorum .. sonra zor acılı bir araba yolculuğu ardından evime vardım... evde bu sefer direnlerin cıktığı yerden kan sızıntısı olmaya başladı , doktorum evde pansuman yapmamı soyledi her saatte bir sargı bezi değiştiriyordum icerde kalan pis kan dışarı sızıyordu 2 gun surdu sonra durdu ... kontrole gittim meme uzerinde bantlar acıldı bi baktım şiş ve şekilsiz memeler kocaman ve yukarıda meme ucları basık aşağıya bakıyor ... bunlar zamanla inecek protez aşağıya oturacak şekil duzelecek dedi o kadar acı ve ağrı hissediyorum Kİ doktora şekli ile alakalı hicbişey ne sordum ne soyledim canımın derdine duşmuşum .. protezin yerine oturması İcin medikal sutyen harici goğus bantıda vermişti nefes alamayacak kadar sıkı bir bant . Dik duramıyorum oturarak yatıyorum sırt bel boyun kol ağrıları inanılmaz rahatsız edici ... ilk 10 gun ben cok eziyetini cektim acıkcası ... 2 hafta sonra kontrolum vardı bugun gittim sol goğus cebe oturmuştu fakat sağ goğus hala yukarda , sağ meme altında dikiş kısmında ağrım vardı bantı actı orada deri altında kan birikmiş şişmiş orayı bastırdı ve oradaki biriken kanı akıttı tabi bende yine ağrı ve acı sinir tavannnn ... yine goğus şeklini şemalini esss gecmişim can derdine duşmuşum hic bişey soyleyemedwn sormadan ağlayarak eve dondum .. şuan sağ goğsumden o dikiş kısmı tarafından eski biriken kan sızıntısı devam ediyor 2 gun takipte olacağım ve pansuman yapacağım ... meme durumu ici dolgun ama dik gorunmeyen memeler cok uzgunum dikleştirme yapmadığı İcin ... ileride bu şişlikler gerginlikler gittikten meme yumuşadıktan sonra bu halinden de duşuk gorunecek diye korkuyorum , iz bırakmamak İcin sadece protez takmış protez yeterli toparlama yapmış ona gore ama bana gore istediğim dirilik yok şuan bunun gibi goğusu sarkmış ama sadece protezle toparlama yapılmış arkadaşlar var mı ? Kısa surede sarkma yaşadınız mı nasıl goruntu oldu memnun musunuz ? Tekrar ameliyat olup dikleştirme yada başka birşey istemiyorum artık fobi oluştu bende 2 sezwryanım var bu kadar acı cekmemiştim .. benim gibi olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum