merhaba sizinle 21haziran 2018 tarihinde gecirdiğim meme kucultme ameliyatı tecrubemi paylaşmak istedim.
bu ameliyata karar vermeden once bircok sayfa ve yorum okudum gozumde korkmuştu acıkcası ama inanılmaz guzel kolay ve harika bir operasyon gecirdim .operasyon 5.5 saat surdu hastanede 3 gun kalmam gerekirken sadece br gun kaldım drenajlarım cıkarıldı ve ağrı kesici bir ilac ve antibiyotikle hic ağrısız sancısız ve inanılmaz goğuslere sahip oldum cok mutluyum kendime olan ozguvenim tavan yaptı diyebilirim.
ameliyatımı gercekleştiren Bilgehan hanım işinin bana gore en iyisi ve cok tatlı ve sevecen bir bayan. benim ameliyatım ve sonrasındaki surec okadar guzel ilerlediki sadece birkez kontrole doktorumun ısrarıyla gittim diyebilirim. Bu surecle bunyemin alakasıda olabilir tabiki ama aynaya baktığımda gorunen muhteşem goğuslerim doktorumun eseri binlerce kez teşekkur ediyorum kendisine asla paragoz bir doktor değil ilgi alaka soylenecek sozum yok. iyiki bu kararı almışım ve yaptırmışım sutyen takmıyorum ve inanılmaz rahatladım aklınızda boyle birşey kesinlikle varsa doğru doktoru bulmanız cok onemli malesef tonlarca para odeyip acı ceken o ameliyat masasına ikinci kez yatıp aynı acıları ceken insanlar varken benim 3 gun sonra normal ev ve işi hayatına donebilmemi operasyonun kalitesine ve birazda bunyeme bağlıyorum .Merak edenler soru sorabilirler. Doktorun mail adresi en son bağcılar eğitim araştırmadaydı. Ameliyatı devlette oldum. Ameliyat sonrası drenler cıkarıldıktan sonra cekilen ilk foto.