Sevgili arkadaşlar sizinle tecrubelerimi paylaşmak istyorum. Cunku baktım ki cok az yorumlar var bu konuda bayan hekim hakkında.
4 doktor ile goruştum ilk muane oldu ve size bunları aktarmak istiyorum ki yarın bi gun başkası araştırma yaparsa aradığını bulsun.
Liste halinde yazıyorum bu fiyatlar protez diklestirme ve meme ucu etrafı yapılacak ve hastane masrafları dahil
1- ilk goruşme dr asuman sevin ile gercekleşti. Koru hastanesinde ucretsiz muane oldum. Kendisi sevecen ve guler yuzlu. Olcum yaptı goğuslerime baktı. Yaklaşık 15 dakika surdu muane. Hersey acele oldu sanki. Cok heyecanlıydım o yuzden bende fazla şeyler soramadım. Kendisi sadece gereken bilgileri verdi. Mentor protez 2saat ameliyat koru hastanesinde 1 gece kalınacak 2hafta dikkatli olmak gerekir vs. Fiyat 15.000 tl
2- dr Ayşe barutcu kendi muanehanesine gittim Cukurambar da. Cok guzel ve temizdi. Muane ucreti 100tl ve değer. Doktor hanım cok ilgilydi vede girer girmez olumlu enerji aldım sadece o değil tum ekibi guler yuzlu ve sempatik. Muane 45-50 dakika surdu. Olcum yaptı goğuslerime iyice baktı. Her şeyi detaylı anlattı. Tum sorulara durust cevap verdi. En guzeli de secenekleri de anlattı yani direk "ben boyle yapıyorum bu şekilde olucak" demedi. "Şoyle şoyle var ama ben şunu şunu tavsiye ederim" tarzı konuştu ve bu durum şahsen guven oluşturdu bende. Doktor hanım gercekten samimi işini severek yapan saygı değer biri.
Cok rahat hissettim kendimi. Acele acele konuşup yollamadı. Ameliyat medical hastanesinde olucak ve en guzeli ameliyat oncesi protezleri sutyene koyup deneyip aynada bakıp karar verilecek ve tum ekip bayan anestezist bile.
Fiyat 12.000tl
3- dr Zeynep Turkşen ankara gazi mustafa kemal devlet hastanesi yenimallede.
Bu sayfada cok okudum devlet hastanesinde yapanları ve bunu 2011 2013 senesinde yaptırmışlar. Bu yuzden bende gidip goruşmek istedim. Ve inanin kesinlikle beklediğim den daha kotu gecti. Dr hanım hic ilgili değildi olcum dahi yapmadı sadece elleriyle biraz goz attı. Acele acele konuşup gondermek istediğini hissettim hic rahat değildim hic guven vermedi ağzından sozleri ben almam gerekti. "Tamam yuvarlak protez takacağız arayın randevu yapalım iyi gunler" bu tarzı tavırdı. Oyle ki biri boyle aceleci olunca ben her şeyi unutuyorum stres oluyorum sıkılıyorum. Tam cıkarken aklıma geldi dedim "diklestirme den bahsetmediniz ve meme etrafını da yapılmayacak mı?" dedi ki "diklestirme gerek yok protetle o diklesir. Meme ucu yapmıyorum gerek yok." zaten bunu duyunca iyi gunler diyip cıktım ve huylandim. Diklestirme olmazsa o goğusler protez olsa dahi yine sarkar ve bi anlamı da kalmaz artık. Meme ucu etrafı konusuda oyle duşunsenize meme guzel yuvarlak dolu ve meme ucu tum etrafa yayılmış pembe pembe duruyor. Hic estetik durumu?
Fiyat 6.000-7.000 tl
4- dr Asude koksal ozel İnkılap Ozkaya Tıp merkezi Cankaya Kızılay
Cok guzel bi klinik tertemiz. Sekreterler guler yuzlu. Muane ucretsiz.
Doktor hanım sevimli sempatik ve ayni Ayşe hanım gibi işini bilen seven biri. Kendisi Ayşe hanım gibi muane etti ayni şekilde zaman ayırdı ve protez denettirdi. Acık sozlu her soruya guzelce cevap verdi. Rahat hissettim orda da kendimi guven verdi. Mesela Ayşe Hanım cok daha kibar nazikce konuştu ; Asude hanım ise daha boyle emin hani nasıl desem mesela Asude hanım da diğer seceneklerden bahsetti lakin direk dedi "ben boyle yapacağım cunku boyle gerekir" yani kendi doğru gorduğunu bastıra bastıra soyledi. Hani biraz daha otoriter tavrı vardı. Bunu kotu anlamda demiyorum.
Ameliyat orda oluyor. Asistanı ile birlikte goruştuk o da cok sevimli genc bayan. Asude hanım da ameliyat oncesi protezleri deneriz dedi. Memnun kaldım. Fiyat 8.000 tl
Ve şuan da Ayşe Hanım ile Asude hanım arasında kalmış durumdayım.
Ameliyat olunca sizlerle bunuda paylaşacağım.
Umarım ki size yardımcı oldur bu bilgiler.
Saygılar ve sevgilerle
Ankara/Meme buyutme/bayan hekim/dikleşme/muane
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara/Meme buyutme/bayan hekim/dikleşme/muane