Pek coğunuz gibi yıllardır ben de meme buyutme operasyonlarını, implantları ve yaptıranların tecrubelerini takip ediyorum. Donem donem ihtiyac duydum, donem donem bu soruna takılmadım... Aslında sorun hep vardı da psikilojik olarak bu durumu yendiğim ve ustesinden gelemediğim zamanlar oldu diyelim

Meme ust dokum yok gibi ve alt kısımda en fazla 2 cmlik bir dokum var. 165 boyunda 51 kilo civarındayım. Cok cusseli bir yapım yok, isteğım kibar ve doğal gecişli b cup bir meme. Cok dolgun kesinlikle istemiyorum. Yani anlayacağınız hayatımda radikal bir değişiklik yaratmayacak boyut istiyorum...
Bu taleplerimle beraber birkac doktorla online olarak goruştum ama goruştuğum doktorların kas altı tekniği kullanmaları nedeniyle vazgectim. Kas ustu yaptırmak istiyordum ve ilk yuz yuze randevumu Tamer Şakrak'a aldım. Konuşması falan cok tatlı bir doktor ama boyut konusunda cok soz vermemesi ve ona bırakmamı istemesi, madem yaptıracaksın dolgun olsun demesi ve tabii ki fiyatının istediğim motiva ergonomiks icin pahalı olmasi sebebiyle ameliyat gunumu almışken vazgectim..Aynı zamanda kas ustu tekniğinin, ust dokumun olmayışı ve kilo olarak cok dolgun olmamam sebebiyle bana ileride problem yaratacağını hissettim...
Sonrasında tatlış sonuyokbunun93'le tanıştım ve yaptığımız ve hala başının etini yediğim uzun yazışmalarımız sonucu Vanity Estetik Doc. Dr. Sedat Tatar'ı incelemeye aldım. Yaptığı işleri, Docent oluşu ve bir hastane kurumuna bağlı oluşu acıkcası guven verdi.
Velhasıl kelam 10 Mart gunu ameliyata giriyorum

Yarın muayene ve testlerim var. Operasyon oncesi kan değerleri kontrolu ve malum covid testi olacağım. İsteğim kas ustune uygun olmadığım icin dual plan olmak ve damla silikon yaptırmak... reallife sitelerinden gorup beğendiğim modeller coğunlukla damla silikon cıkıyor. Ve beğendiğim meme modellerinde 275-300 cc arasında cıkıyor.
Yarın muayene sonrası gelişmelerden haberdar edeceğim.
Hepinize sevgiler ☺