Merhaba ,
22 şubatta gogus buyutme ameliyatı olacağım buraya sureci guncellerim.
1.61 boy 48 kiloyum yuvarlak model 350 cc olabilir dedi doktorum, gogsum emzirmeden sonra yok oldu.
Zaten yoktu şimdi hic.
Şimdi kafamdaki tek soru 13 kilo cocuğum 20 aylık ne kadar sure taşıyamam kendisini ozellikle son donemde cok kucak istiyor.
Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ederim.
GUNCELLEME
Tekrar Merhaba herkese,
Erkene cektim ve 18 şubatta Ameliyatımı oldum.
340 mentor takıldı, kas altı.
Oncelikle cok ağrılı bir surec ozellikle zayıfsanız bu işlemin daha zor olduğunu iletti doktorum ameliyattan cıktıktan sonra acıdan ağladığım icin.
Forumda okuduklarımdan ilk 340 olduğunu duyunca cok uzuldum yeterli gelmeyecek diye ama şuan boyut o kadar iyi ki.
Ağrılara gelince evet ilk 2 gun cok ağrılı gecirdim, iğne ağrı kesiciler kendi başıma yuruyememe, yemek yiyememe surekli mide bulantısı beni cok yordu.
İlk cıktığımda millet nasıl bu kadar kolay anlatıyor acaba benim ameliyatımda mı ters bir şey mi oldu diye bile duşundum.
Sonuc mutluluk verici fakat bu mutluluk icin tekrar aynı acıyı yaşamaya bir daha cesaret edemem benim surecim o kadar zorluydu.
Şimdi goguslerim iki tane top gibi ayrık ve hic gogus şeklinde değil. En kısa sure icerisinde doğallaşmasını bekliyorum.
Bu surecten gecenler bu top goruntusunun doğallaşması ne zaman olur bildirirlerse sevinirim.
Bunun yanında 4. gun kendimi daha iyi hissediyordum, gun gun ağrı kesicilerime ve iğneme devam ettim. Bugun iğnem bitti.
Kendi başıma yuruyup oturabiliyorum ama corap giyinemiyorum mesela ya da sıfır yaka tshirtu yardımsız giyinemiyorum.
Destek almam gerekiyor.
Sorulacak soru var ise yardımcı olabilirim.
1. aydan guncelleme
Oncelikle doktorum korseyi cıkarmama izin verdi, bu durum beni rahatlattı.
Bunun dışında 340 icin acaba kucuk mu oldu diye duşunuyordum fakat şuan tam kararında olduğu duşuncesindeyim biraz daha fazlası beni zorlar ve zayıflıktan dolayı dekoltede basit durabilirdi. Şimdi sexy ve ideal.
(40lı yaşlarımda değiştirmek istersem daha buyuğunu denerim) Bunun dışında %10-15lik bir yumuşama var benim goguslerim daha once de ayrıktı şimdi boyut buyuduğu icin ayrıklık daha da belli oldu cok takılmıyor yumuşayıp doğallaşmasını bekliyorum.
Sabah kaskatı uyanıyordum yavaş yavaş o da hafifliyor, gun ici protez olduğunu unutuyorum ki bu da benim icin baya guzel.
Bir de en onemlisi aynaya baktığımda mutluyum ve tamamlanmış hissediyorum.
İyi ki yaptırmışım, ilk donem ağrı korkusu ile ne yaptım diye duşunurken şimdi doğru karar diyorum.
Evet acılı bir surec. ama değer en azından benim icin boyleydi
2. aydan guncelleme
Ameliyat olmamış gibi rahatım coğunlukla unutuyorum.
Gercekten dolgun isteyen benim tipimdekiler 400 ve ustu yaptırmalı bence.
High mentor olduğu icin dekoltem iyi ama wuww bir gogsum yok.
Bu bir tık uzucu.
Yine de yaşıma uygun diğer turlu cok zorlanabilirdim diye kendimi avutuyorum.
Sonunda gogus buyutme ameliyatı oluyorum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Sonunda gogus buyutme ameliyatı oluyorum