4gun once meme kucultme oldum olmadan once bayağı araştırdım ama hacettepe hastanesi hakkında bi bilgi bulamamıştim bende birilerine yardımcı olr Die yazmak istedim.oncelikle dokturum asistandi Suleyman yıldızdal kucultme bekliyordum ama bukadr değil acıkcasi oncelikle işlemler yapıldı ameliyata alındım dokturum cizim yaptı nasıl istedgmi sordu bikackere kucuk istediğimi soyledim cok dik istemedgimi soyledim orasını bana bırak dedi yattım narkoz verdiler uyandığımda sadece topuk acısi ve boğaz acısı hssetim hatta topuklrmdan ameliyata girdim sandım bayağı inlemisim topukları Die ama hc memelerimde aagri hissetmedim ufak tefek acı hssettimm. Ameliyattan 4saat sonra kalmak gerekliyms narkozu atmak icin benim icin bu ameliyattan daha zordu ilk gorevli geldi kendimi hazır hssetmedm baş donmem cok vardı kalkmadım bi şeyler yemem gerektgni soylediler yedim ama iyice midem bulandi birden ateş bastı gozlerm karardı oleceğim sandım sonra kusmaya başladım narkozu kusarak atmaya başladım yani snrasnda tekrar kaldırmaya calstlar ve yine cok kotu oldum baş donmesi kulaklarda basınc goz kararması ve tekrardan otrttulr tekrar kusmaya başladım snrasnda az kendme geldim ve Sonunda kalktım ayağa hc bir ağrı yok korkmayın uzun yazdım sureci cunku ben cok arastrdm ve bulamamıştm snrasnda pansumanim oldu medikal sutyen aldm tabii pansuman olurken kuznm ben ve eşim buyuk Bi şok yaşadık tam 3kilo almışlar kucucuk olms istedgm gbi. Ucret kismindanda bahsedeyim hastanede yats işlemi yapılırken istedkleri (2bn516)parayı yatırdık snrasnda medikalden geldiler doktor bant siparişi vermiş 280e bant aldık 57tl falan yatak parası yatırdık doktrm benm icin kolay kullanımlı fermuarlı Bi sutyen istedi bunu da medikalden 165tl ye aldık snrasnda 1kilodan fazla doku aldıkları icin devletin karşıladığını soyledi doktrm ve hastaneye yatırdığım 2516 TL yi geri aldım. Evet farkındayım cok uzun yazdım ama kendim arayıp bulamadığım icin her detayı paylaşmak istedim sormak istedgnz bsey varsa cevaplarım.