Neden cıkardığım konusunun linkini ekliyorum.

Meme protezlerimi cıkartıyorum Konum uzun olacak ama okumanızı tavsiye ederim. 2017 martta 295cc implant ameliyatı oldum allergan natrelle. O tarihten beri sağ gogsum hic iyileşmedi şoyleki dısarıdan bakınca her şey cok guzel şiş morluk vs yok gayet ideal boyutlar her sey cok iyi ama gel gelelim dokununca bile acı cekiyorum...
https://forumla.net/ www.kadinlarkulubu.com

Ameliyat sırasında aslında aktif ic kanamam olduğu farkedilmiş. Bu zehirli plastikler vucudumuzla alma verme yapıyor.. fotoğrafları ekliyorum Coğu kişi bunu goz aradı ediyor.. Korkmayın bunları benim değil doktorlarınızın size soylemesi uyarması gerek ama cok buyuk rant donuyor.. bakın bunlar benim icimden cıkarılanlar..
Ve sağ implant icinde kan birikimi var (implant yırtık DEĞİL)
Mr da ve ultrasonda bu cıkmadı asla… herşey normal gorunuyordu ama gercekler oyle değilmiş..

Bugun ameliyatımın 3. Gunu taktırma gibi bir ağrısı asla yok kollarımı oynatabiliyorum cok rahatım kendim tuvalete gidip yiyip iciyorum..
Tamamen kurtuldum cıkarttırdım doktorum tum kapsulleri temizledi.. Turkiye ’de tum kapsulu cıkaran doktor sayısı da cok cok az.. Eğer cıkartmayı duşunen varsa her zaman bana mesaj atabilir sureclerde yardımcı olurum.. malum taktırma fazla cıkaran sayısı az burda bana bir kac kişi yardımcı oldu sağolsun hepsi