Kendisine karar verirken acikcasi cok tereddut ettim belki Izmir de daha iyi bir Cerrah bulurum diye ama bu arayislarin sonu yok bir suru Cerrah var hepsiyle gorusebilmem hem zaman hem muayene ucretini goz onunde bulundurursak imkansizdi. Ondan once gorustuklerim hep 250-290 cc anca sigar dediler ki hic gogusu olmayan birine cok kucuk bu boyutlar. Fatih hocam genel olarak kucuk gogus yapmadigini ve en az 300cc sigdirabilecegini soyledi.
Kendisi hakkinda cok iyi seyler okudum hic kotu yorum yok bazi Unluler de ona Ameliyat olmus. yuzyuze gorusmemizde beni ikna etti cok sakin kaliteli bir Insan. Fiyat olarakta bukadar taninan bir Cerrah olmasina ragmen digerlerinden dusuk bir Ucret talep etti. Dusuk dedigime de bakmayin Izmir de Meme Estetigi fiyatlari ucmuuss 20 bin talep eden oldu ...
Ameliyattan bir gun once detaylari konusucaz. Kas alti olucam Meme dokum cok cok az, Dren kullaniyormus, Ameliyat sonrasi sporcu sutyeni vs vs. Ekol hastanesinde gerceklesecek Operasyon. Ameliyata kadar Kan sulandirici ilac kullanmam yasak, antidepresan sakinlestirici alabilecegim soylendi.
Hastalarinin genelde rahat bir iyilesme sureci gecirdigini soyledi, aksini iddia eden bir yorumda okumadim Hastalar genelde eli hafif oldugunu soylediler benimde canim tatli degildir aslinda - sadece cok fazla panik ve korku yasiyorum operasyonu dusundukce.
simdilik detaylar bunlar ameliyattan sonra gorusmek uzere