Sevgili forumdaslarim, ben 4yildir kadinlar kulubune uyeyim ve ilk defa konu aciyorum hakimizda hayirli olur insallah
Hic arastirmadan karin germe amaliyati olurkene doktorumun goz torbalrinida alalim demesiyle olur demem bir oldu. cunki goz torbalrim dogustandi ve hic aklima yuzmde bir degislik yapilmasini dusunmemistim. sadce karnim belim ve yaglarim beni yilardir huzursuz ediyordu.
Goz ust torbasi alinca degsik bir hatun ortaya cikti daha genc kimsede anlamiyor...fakat bana dert olan neden tum yuzmu gerdirmedimdi? gobegimden belimden cok memunum. tekrar yapilmasi gerekse herseye ragmen yine yaptiririm. okadar memunum.
Simdi bana degerli bilgilerinizi yazarmsiniz? mini yuz germe nedir okudum fakat anlamdim. yada endeskopik yuz germe nedir? bu amaliyatlari bence yaptiranlar daha iyi anlar ve anlatirlar.. sizce ben yuzume ne amaliyati yaptirayim? ve fiyatlar sizce nedir?
mesela benim doktorum 6ti milyara yaparim dedi icinde boyun germe ve mini yuz germe var..birde bacagindan yag alir iki dudakdan asagi inen cizgi varya oraya dolgu yaprim dedi sizce bu fiyat ve amaliyat fiyati normalmi yoksa pahalimi yada daha guzel seyler yapilabilirmi?
Benim yeryuzu meleklerim bana acilen rica ediyorum bilgilerinizi fiyatlarinizi doktorlarinizi paylasabilirmsiniz? tesekur ediyorum ve hepinize en guzel gunleri gencligi bollugu bereti diliyorum aminn
mini yuz germemi? yoksa klasik yuz germemi?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- mini yuz germemi? yoksa klasik yuz germemi?